Jump to content
ggeo

Αγανάκτηση με συνεργείο Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι αγανακτισμένος fire.gif με την λαμογική συμπεριφορά των περισσότερων συνεργείων. Το πρωί άφησα το POLO μου στο συνεργείο Λάμπ..ς στην Ανατολική Θεσσαλονίκη επειδή είχε διαροή λιπαντικού (δεν ήξερα τί ακριβώς ήταν). Τόνισα στο συνεργείο ότι θα πρέπει να φτιαχτεί μόνον εάν είναι κάτι απλό γιατί το αυτοκίνητο είναι δεύτερο και κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα και μόνον εντός πόλης.

Χωρίς να ακολουθήσει κανένα τηλεφώνημα το συνεργείο αποφάσισε από μόνο του να προχωρήσει σε επισκευή συνολικού κόστους 160 € (είχε διαρροή βαλβολίνης από το σασμάν). Πέραν του ότι τα 160 € είναι υπερβολικά πολλά για αλλαγή τσιμούχας και προσθήκη βαλβολίνης θεωρώ ότι το συνεργείο ήταν υποχρεωμένο να με ειδοποιήσει πριν να ξεκινήσει την επισκευή. Φυσικά οι ίδιοι σκέφτηκαν ότι από τη στιγμή που δεν μπορεί η επισκευή να αναιρεθεί το κορόϊδο πελάτης (η αφεντιά μου) θέλει δεν θέλει θα τους τα σκάσει.

Φυσικά το συγκεκριμένο συνεργείο έχει ήδη χάσει 3 πελάτες και θεωρώ ότι με αυτήν την τακτική θα χάσει και πολλούς ακόμη.

Θα ήθελα αν μπορείτε να μου συστήσετε κάποιο συνεργείο Ανατολικά στη Θεσσαλονίκη που να μην έχει την λογική της αρπαχτής.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου υπάρχει κατά τι γνώμη μου ένα πολύ καλο συνεργείο στην πέτρου συνδικα με εγνατία.είναι το πρώτο παράλληλο στενό κάτω από την εγνατία πριν βγείς στην συνδικα.Μπάτσιος λέγεται.πολύ καλός μηχανικός,ασχολείται k με ντράγκστερ και τρέχει ο ίδιος με ένα golf.δοκίμασε το.εγώ εκεί πηγαίνω το δυο μου πολο 16v και είμαι πολύ ευχαριστημένος κι με τιμές και από δουλειά.

<<Επιτρεπεται η χρήση μονο ελληνικών χαρακτήρων στις δημοσιεύσεις>>

Edited by mourh
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.