Jump to content
VFR

Ανάρτηση + Θόρυβος + άλλα διάφορα

Recommended Posts

Posted (edited)

Καλησπερίζω για πρώτη φορά το φόρουμ,

Έγινα πρόσφατα κάτοχος ενός Polo 6n 16V με περίπου 140.000 χλμ. Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλά συντηρημένο απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, μπλέ σκούρο, χαρτί μέσα, θέλει κάποια μικρά μαζεματάκια ΑΛΛΑ !

Στις λακούβες κοπανάει σαν τρελό, και ένα περίεργο φαινόμενο (έχει μαμά αναρτήσεις) είναι το εξής. Πατάς σε μία αριστερή στροφή ας πούμε αυτό το μαύρο/κίτρινο κέρατο που έχουν στα στενάκια και αισθάνεσαι ότι οι ρόδες ''χοροπηδάνε'' λίγο και πάει η μούρη λίγο πιο δεξιά. Στατικά είναι μαλακές αν τις πιέσεις με τα χέρια. Δεν συζητώ για λακούβα. Πάνω απο 30χαω κάνεις επιτόπιο χαρακίρι και στα 50 κατεβαίνεις να δείς τι έπαθε η ζάντα. Και δεν μιλάω για λακούβες που έχουν φέρει απο την Γαλλία (αρχίζεις λέει τα Γαλλικά μόλις τις δείς...) αλλα για ελληνικό κανονικό δρόμο (Καλλιρόης, Φρατζή, Υμμητού κλπ). Ο πρώην του φόρεσε 195 λάστιχο (απ ότι είδα τα μαμά είναι 185 σωστά? :whistling: ). Θα του αλλάξω αναρτήσεις και θέλω να ρωτήσω το εξής. Θέλω μία ανετη ανάρτηση η οποία όμως να στρίβει κιόλας και να μην κοπανάει στους Ελληνικούς δρόμους δεν υπάρχει ευχαριστώ tongue.gif . ¶ρα πηγαίνω προς την άνεση μιας και λίγες φορές θα προσπαθήσω να κυνηγήσω κανέναν με το Polaki και όταν το κάνω τουλάχιστον θα είμαι άνετα ;) . Να αλλάξω και ελατήρια? Μόνο αμορτισέρ? Οι ειδικοί την γνώμη σας.

Ίσως είναι (είναι δηλαδή, αλλά για να μην γεμίσω το forum καινούργια θέματα - συγνώμη απο τους Moderator... :rolleyes: ) εκτός θέματος αλλά να κάμω και μία άλλη ερώτησηΣ. Με 150 - 160 σταθερά, μιλάτε ρε παιδιά εσείς στο ταξίδι? Δεν εννοώ αν θέλετε να μιλήσετε στον διπλανός σας music.gif , εννοώ αν σας ακούει αυτός... Παίζει τέτοιος θόρυβος στην καμπίνα που θέλω να βγάλω τα αυτία μου μόνο και μόνο για να έχω κάτι να πετάξω απο το παράθυρο :whistling: Μιλάμε για χιλιάδες deciibel έτσι? knife.gif

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις,

Προσοχή, κυκλοφορούν τρελοί εκεί έξω,

-ο0-

Edited by VW Armageddon