giorgos peristeri Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 παιδια σημερα αγορασα ενα touareg και το απογευμα οταν γυρισα σπιτι μου εβγαλε αυτη την ενδειξη... fault gear running workshops! και ειχε το σηματακι απο πανω στην οθονη του κοντερ που εδειχνε ενα αυτοκινητο και στη μεση του ενα βελακι προσ τα πανω και ενα προσ τα κατω! κατι με αεραναρτιση ειναι???? ξερει κανενασ να με βοηθησει αν ειναι σημαντικο!!?? εχει συμβει σε κανεναν?? Quote
vagmou Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 παιδια σημερα αγορασα ενα touareg και το απογευμα οταν γυρισα σπιτι μου εβγαλε αυτη την ενδειξη... fault gear running workshops! και ειχε το σηματακι απο πανω στην οθονη του κοντερ που εδειχνε ενα αυτοκινητο και στη μεση του ενα βελακι προσ τα πανω και ενα προσ τα κατω! κατι με αεραναρτιση ειναι???? ξερει κανενασ να με βοηθησει αν ειναι σημαντικο!!?? εχει συμβει σε κανεναν?? Επειδη μου εμφανιζει την ιδια ενδειξη, μηπως βρηκες ακρη ? Υποθετω οτι εμενα εχει καποιο θεμα με αεραναρτιση. Quote
Apostolos Kalyvas Posted May 14, 2018 Report Posted May 14, 2018 Παιδιά το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Ρώτησα στην αντιπροσωπια και μου είπαν ότι χάλασε μάλλον ένα μοτερακι που δούλευει σαν καστανια και ρυθμίζει την πίεση στις αναρτήσεις. Κόστος 600. Βασικά πιστεύω ότι αν μου πει κάποιος με ακρίβεια τι φταίει μπορεί να επισκευαστεί αν είναι ο κομπρεσορας Quote