Jump to content
Guest PanosVR6

Προβλημα Μιζασ Οποτε Θελει Δεν Παιρνει Μπροστα

Recommended Posts

Guest PanosVR6

γεια σας παιδες εχω ενα golf 3 vr6 και εδω και 10 μηνες μου κανει το εξης προβλημα...οταν παω να το βαλω μπροστα ενω αναβουν τα λαμπακια στο καντραν κανονικα και δεν σβηνουν(το λεω σε περιπτωση που πει καποιος οτι θελω μπαταρια) παταω τη μιζα και ειναι τελειως νεκρο....αυτο δεν το εκανε συνεχεια το εκανε αραια και που.. αλλα οσο περναει ο καιρος το κανει ολο και πιο συχνα το κανει και με ζεστο τον κινητηρα οσο και κρυο,αν το αφησεις κανα 20λεπτο και προσπαθησεις παλι τοτε θα παρει :pic: το εχουμε ψαξει με τον μηχανικο μου αλλα δεν εχουμε βγαλει ακρη...η μπαταρια ειναι 6 μηνων,λυσαμε τη μιζα και τη στειλαμε για συντηρηση την ελεγξαμε και δεν εδειξε καποιο προβλημα,ρωτησα τον ηλεκτρολογο αν εχει καποιο ρελε που ισως κολαει το κυκλωμα αλλα μου ειπε οχι!ο μηχανικος μου ειπε οτι πρεπει την ωρα που το κανει να το τσεκαρουμε αλλιως δεν θα βγαλουμε ακρη...το θεμα ειναι οτι το ατιμο δεν το εχει κανει οσο το αυτοκινητο ειναι στο συνεργειο παρα μονο οταν παω καπου βολτα και ετσι.. :bug: δεν μπορουμε να κανουμε τα τσεκ μας..εχω τρελαθει με το συγκεκριμενο θεμα γιατι ειναι πολυ σπαστικο και κουφο καθως μπορει να θες να σταματησεις καπου για 3 λεπτα να το σβησεις και μετα να μην παιρνει με τιποτα...παρακαλω οποιος ξερει κατι η του εχει τυχει ας μου πει μηπως και βρω την βλαβη του κακου γι αυτο που τραβαω.... :help:

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω πως θες αλλαγη την κλειδαρια γιατι αν ειχε κολλησει η μιζα δεν θα δουλευε καθολου οποτε δεν δινει εντολη η κλειδαρια να γυρισει η μιζα. Την μιζα την εκανες επισκευη σε ηλεκτρολογο? Για το κυκλωμα της μιζας υπαρχει ρελε να ξερεις και μπορει να κοπηκε το συρμα μεσα και να μην κανει επαφη για αυτο σου το κανει αυτο.

Edited by stavros g
Link to comment
Share on other sites

Guest PanosVR6

ναι την πηγα σε ηλεκτρολογο,ξεχασα να αναφερω οτι τις επαφες του διακοπτη τις εχουμε αλαξει αν εννοεις αυτο λεγοντας για την κλειδαρια.. και ειναι καινουργιες πριν 10 μηνες με το που το εκανε την πρωτη φορα..

Edited by PanosVR6
Link to comment
Share on other sites

Αν εχεις immobilizer δες μηπως εχει χαλασει η κλειδαρια οπως ειπε ο φιλος η ενα(δεν θυμαμαι πως το λενε) που στελνει σημα για το immobilizer που ειναι καπου κοντα στο τιμονι κατω δεξια ή αριστερα απο μεσα απο το ταμπλο!

Link to comment
Share on other sites

Την επισκευασε την μιζα με το κιτ επισκευης κατι καρβουνακια αλλαζει η τον πληρωσες τσαμπα? Αλλιως φταιει το ρελε 100% αλλαξε το.

Link to comment
Share on other sites

Και να μην ψεκαζαν τα μπεκ θα γυρναγε η μιζα ο φιλος λεει οτι ειναι νεκρο οποτε ειναι θεμα μιζας η ρελε εγω επιμενω ρελε γιατι την προηγουμενη εβδομαδα ενας φιλος μου ειχε το ιδιο προβλημα και αλλαξαμε το ρελε και ολα κομπλε τωρα. Για να δεις αν ειναι το ρελε παρε ενα πολυμετρο συνδεσε το στο ρελε και βαλε εναν να μιζαρει αν δεν φερνει ρευμα ειναι το ρελε.

Edited by stavros g
Link to comment
Share on other sites

Guest PanosVR6

εγινε κανονικα το σερβις και αλαχτηκαν τα καρβουνακια,στο κυκλωμα της μιζας δεν παρεμβαλεται ρελε..εχω ρωτησει τον ηλεκτρολογο γι αυτο!

Link to comment
Share on other sites

Φιλε @Karaman εισαι φοβερος μου εκλεψες την σκεψη

Πανο κανε οτι ακριβως σου λεει, αν με το χτυπημα αρχισει να γυριζει πας για βαρελακι.

Link to comment
Share on other sites

Guest PanosVR6

το εχω κανει και αυτο παιδια αλλα δυστυχως τιποτα!βεβαια εχω χτυπησει στο σωμα της μιζας και οχι το μπουτον αν αυτο παιζει ρολο

Edited by PanosVR6
Link to comment
Share on other sites

Guest PanosVR6

ναι μετατροπη αλλα ειναι 4 χρονια που το εχω φτιαξει και αυτο το κανει 10 μηνες μονο αν εφταιγε κατι απ την μετατροπη θα το εκανε απ την αρχη..

πριν λιγο μιλησα με τον ηλεκτρολογο μου και αυριο θα ερθει να το τσεκαρει γιατι ευτυχως αυτη τη φορα το αυτοκινητο εχει μεινει μεσα στο γκαραζ οποτε θα σας εχω νεα αυριο το απογευμα..και καλως εχοντων των πραγματων!πιστευω να μην τρελαθει και ο ηλεκτρολογος μου αυριο!γιατι εγω ηδη...

Link to comment
Share on other sites

Πανο χτυπα και το βαρελακι σαν τελευταια λυση και πες μας.

Εναλλακτικά μπορεις να δωσεις 12V με ενα εξωτερικό καλωδιο κατ' ευθειαν απο το + της μπαταριας στο σημειο που παει το ψιλο καλώδιο επάνω στο βαρελακι, με αυτη την δοκιμη θα συμβουν 2 πραγματα.

1. Αν ακούσεις να τραβαει το βαρελάκι "κλακ κλακ" δηλαδη και να μην γυριζει η μιζα τοτε φταιει η μιζα.

2. Αν δεν ακουσεις απολύτως τιποτα τοτε ειναι το βαρελακι.

Link to comment
Share on other sites

Guest PanosVR6

σορυ που αργησα να απαντησω παιδες,αλλα πριν γραψω παλι θα ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι λυθηκε το προβλημα..τελικα μετα απο ενα μηνα δοκιμων ολα ειναι οκ το προβλημα εξαφανιστηκε..πως λυθηκε?βαλαμε εναν εξωτερικο ρελε που απο τη μπαταρια στελνει στο καλωδιο της μιζας μιας και απ οτι μου ειπε ο ηλεκτρολογος ολες οι γενιες των golf μετα την πενταετια παρουσιαζουν διαφορες δυσλειτουργιες στα ηλεκτρικα τους αναλογως την γενια... καθως αρχιζει και γερναει η καλωδιωση τους με αποτελεσμα να χανουν την αγωγημοτητα τους τα χοντρα καλωδια που εχει το αυτοκινητο και χρειαζονται μια ενισχυση ρευματος!τλσπ τελος καλο!ολα καλα! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.