Jump to content
lordpanos2

Polyester

Recommended Posts

1)έχω ένα audi a4 95 μοντέλο θέλω να κατεβάσω τους μαμά προφυλακτήρες μου 5 πόντους.είναι αυτό efikto.an ναι pos.exw παλιούς για δοκιμες!!!!!!

2) η δουλειά μου είναι μπογιατζής πιάνει λίγο το χέρι μου σε πιστόλι αλλά δεν ξέρω καθόλου τα χρώματα για λαμαρίνα και πλαστικό και ένα help εδώ αν μπορείτε !!!

Thanks !!

Edited by Speedy
greeklish
Link to comment
Share on other sites

Απο οτι εχω ακουσει απο φιλο μου φανοποιο για να δουλεψεις πολυεστερα πρεπει πρωτα να φτιαξεις καλουπια με κοντραπλακε 4χιλιοστα για να μπορει να λυγισει ειδικα για αυτη τη δουλεια που θες να κανεις και πρεπει πριν τα καλουπια να φτιαξεις πατρων με χαρτονι για να δεις τι σχημα θα δωσεις αν εχεις τοσο υπομονη και πιανει τοσο καλα το χερι σου καντο τωρα για τα χρωματα δεν ξερω το μονο που ξερω ειναι οτι τα ταιριαζεις στον ηλιο παραδειγμα ο κωδικος για το ασπρο χρωμα που βγαινει στο golf εχει 6 διαφορετικα ασπρα και το ταιριαζεις στον ηλιο.Ελπιζω να βοηθησα αν ξεκινησεις τη δουλεια βαλε φωτο για να δουμε και εμεις πως γινεται.

Link to comment
Share on other sites

koita εγω που εφτιαχνα ολα πολυεστερικα σε ενα φιλο...ασχολουνταν με σκαφη και ετσι ηξερε,βεβαια οτι βλεπεις εκτος του ρ32 μπροστα ηταν δικο του και με το ματι απο φωτογραφιες....zender-jmdesing...αστα δες το βιντεακι απτο 4 και θα δεις δειγματα δουλειας του,αν θελεις μπορεις να κατεβεις στο νησι να σε συστησω για εντατικα μαθηματα...:D

αλλιως ξεκινα απο τα απλα τα σκαφη...η βαλε σαν πατρον το μαμα προφυλακτηρα και προσθετε φυλλα πολυεστερα πανω του εκει που θες να δωσεις νευρα σιγΑ ΣΙΓΑ και πεειραματισου

Link to comment
Share on other sites

καλα με κουφανες τελειος τωρα.κοιτα εγω μενω σαντορινι.αν ειναι προθημος να μασ κανει 1 -2 μαθηματακια ετσι για να πιασουμε τη νοοτροποια δηλ. ευχαριστως να ερθω. ειναι οραια να φτιαχνεις κατι διαφορετικο.Παναγιωτη με λενε χαρικα κι ολασ και ευχαριστω που βοηθας :thumbsd:.

Link to comment
Share on other sites

οποτε ερθεις απο εδω πεςμου να παω να κανονισω...τιποτα ευχαριστηση μας...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.