Jump to content
MaGiCPaiN

36Ο Ραλλυ Αχαιος

Recommended Posts

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου, ο ΑΟΠ διοργανώνει το 36ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ στην ευρύτερη περιοχή των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Προσμετρά στο Πανελληνίο Κύπελλο Ασφάλτου και περιλαμβάνει 3 ειδικές διαδρομές επαναλαμβανόμενες.

Το Σάββατο 15/10 και ώρα 20.00 θα γίνει πανηγυρική εκκίνηση των πληρωμάτων από την κεντρική πλατεία των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή και ώρα 09.30 από την διασταύρωση της επαρχιακής οδού Καλαβρύτων-Αιγίου με επαρχιακή οδό Καλαβρύτων -Κλειτορίας. Ο τερματισμός των αυτοκινήτων θα γίνει στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων στις 14.31

Έλεγχος εξακρίβωσης το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, ώρα 15.00-17.00

Στην τρίγωνη πλατεία των Καλαβρύτων (οδός Πόλκα)

ΟΜΑΔΑ Ν 15.00-15.40

ΟΜΑΔΑ Α 15.40-16.15

ΟΜΑΔΑ Ε –16.15-17.00

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού εκτός από την αγάπη τους για τους αγώνες αυτοκίνητων όπου θα απολαύσουν την θρυλική Φτέρη «κατηφορική», έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την ιστορική πόλη των Καλαβρύτων. Επίσης μπορούν να εφοδιαστούν με καταπληκτικά τοπικά προϊόντα που θα βρουν στα καταστήματα της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα www.aop.gr.

Edited by MaGiCPaiN
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.