Jump to content
kouliss

Συνάντηση Μελών Αττικής, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 12:00, Hellenic Motor Museum

Recommended Posts

logoOLD.jpg

Αγαπητά μέλη,

Το Hellenic VWClub σας προσκαλεί να συμμετάσχετε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, στις 12:00 στην επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου του Θεόδωρου Ν. Χαραγκιώνη.

Το Hellenic Motor Museum, με συνολικό εκθεσιακό χώρο 5.000 τ.μ. που εκτείνεται σε τρεις ορόφους, φιλοξενεί 111 απο τα 250 συλλεκτικά αυτοκίνητα της προσωπικής συλλογής Χαραγκιώνη, η οποία ξεκίνησε να δημιουργείται το 1977.Τα οχήματα που εκτίθενται θα αλλάζουν με το καιρό ώστε συνολικά να προβληθεί όλη η συλλογή.

Περισσότερες πληροφορίες για το μουσείο μπορείτε να λάβετε από τον δικτυακό τόπο http://www.hellenicmotormuseum.gr/

Το μουσείο βρίσκεται στο Athenian Capitol, το νέο πολυχώρο εμπορίου και ψυχαγωγίας στο κέντρο της Αθήνας, και η είσοδος σε αυτό κοστίζει 5 ευρώ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν το Athenian Capitol είναι στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου, Ιουλιανού και Σκαραμαγκά. Εκεί υπάρχει υπόγειος χώρος στάθμευσης, με χρέωση. Η οποία μειώνεται στα 3 ευρώ εάν αποκτήσετε αποδείξεις τις τάξεως των 15 ευρώ από το μουσείο ή τον πολυχώρο. Για παράδειγμα με αποδείξεις 3 εισιτηρίων εισόδου στο μουσείο η χρέωση για το parking θα είναι 3 ευρώ. Χάρτη με την τοποθεσία του μουσείου θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Να τονισθεί ότι η επίσκεψη είναι ελεύθερη και δεν περιλαμβάνει ξενάγηση προκειμένου να διαθέσουμε όσο χρόνο επιθυμούμε στα αρεστά για εμάς εκθέματα. Ωστόσο απατείται, για την καλύτερη μας οργάνωση, η δήλωση της παρουσίας σας εκ των προτέρων και η προπληρωμή του εισιτηρίου μέχρι και την Πέμπτη 16/2. Να σημειωθεί ότι όποιος δεν προσέλθει μέχρι τις 11:55 στην είσοδο του μουσείου χάνει το δικαίωμα εισόδου ακόμη και αν έχει προπληρώσει.

Όσοι επιθυμούν μπορούν μετά το πέρας της επίσκεψης να γευματίσουν, με την χρήση ειδικής προσφοράς, εντός του πολυχώρου με κόστος 8 ευρώ. Το μενού φαίνεται στον κατάλογο που ακολουθεί. Βέβαια παρόλο που δεν είναι υποχρεωτικό θα ήταν καλό να ενημερωθούμε πόσοι απο εσάς θα χρησιμοποιήσετε την προσφορά ώστε να ενημερώσουμε το κατάστημα για να προετοιμαστεί. Μπορείτε να μας πληροφορήσετε μόνο για αυτό μέχρι και την Παρασκευή 17/2.

ΑΚΡΟΝ ΓΕΥΣΕΙΣ.pdf

Φυσικά όπως σε κάθε συνάντηση μελών μπορείτε και αυτή την φορά να έρθετε μόνοι ή με την παρέα σας, ανεξαρτήτως της κατάστασης του VW οχήματος σας!

Δηλώστε την συμμετοχή σας σύμφωνα με τα όσα γράφονται παραπάνω.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Συμμετοχές ( ~12 ) :

  • doggy
  • Λευ kouliss
  • georgedj + 1
  • ta6ape +1
  • skaraviaios_piomenos
  • PanosVR6
  • golfaki 4 + passatrela
  • passatoumpas
  • giannisgolf_

Link to comment
Share on other sites

ta6ape +1 :)

Σωτήγρη... θα έρθω μαζί με τον φίλο μου απο την φτου citroen....

Link to comment
Share on other sites

Προστέθηκαν όσοι θα έρθουν επιβεβαιωμένα.

Οι υπόλοιποι στις 11:30 ραντεβού στην είσοδο.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.