Jump to content
elfon

Υποψηφιος Αγοραστης Vw Polo Gti

Recommended Posts

Καλημερα παιδια ειμαι νεος στο club με λενε Ηλια και εχω ενα Α1 με τα 122 και ψαχνω να το πουλησω για να παρω ενα Polo GTi διαβαζω απο εχθες το βραδυ το forum και πραγματικα εχω λιγο αγχωθει με τοσα προβληματα που φαινεται να εχει αυτο το μοτερ. Στο Α1 οταν το πηρα δεν επερνε μπροστα και μου αλλαξανε αισθητηρα θεσης εκεντροφορου και πριν απο 2 εβδομαδες και τουρμπινα μιας και το westgate δεν δουλευε καλα. στο αυτοκινητο ειχα μονο εξατμιση της Milltek και πολλα πραγματα απο αναρτηση και γενικα στησιμο. Θεμα με λαδια δεν ειχα ποτε αλλα πραγματικα το μεγαλυτερο μειον του Α1 ειναι οτι η sport αναρτηση του ειναι για κλαματα πολυ αποτομη και χωρις να στριβει ιδιαιτερα.

Το ερωτημα μου ειναι αν το Polo εχει τοσα προβληματα μηπως ειναι καλυτερο να κανω stage 1 to A1 που παει γυρω στα 170 παρα να αγορασω και να μην πειραξω ενα καινουργιο Polo GTi.

Θα ήθελα τη γνωμη σας μιας και τωρα τελευταια νομιζω οτι το Vag Group μας εχει λιγο απογοητευσει.

Φιλικα Ηλιας.

Edited by elfon
Link to comment
Share on other sites

Φιλε Ηλια,

ειμαι κατοχος του 1.2 Tsi αλλα εχω οδηγησει το περιβοητο διαβολακι με την κωδικη ονομασια Gti.Ισχυει οτι τελευταια μας κανουνε νερα,αλλα αποψη μου ειναι οτι το Group ασχολειται με τα προβληματα του συγκεκριμενου μοτερ μιας και αλλα μοντελα της μαμας εταιρειας (βλεπε Fabia RS,Ibiza Cupra κλπ) εχουν το ιδιο μοτερ.Αν πας για μεταχειρισμενο,ψαχτο καλα.Αν πας για καινουριο μην φοβασαι τιποτα.Ακομα και πρωτο σταδιο το Α1 νομιζω δεν φτανει το Gti σε κανενα τομεα.Αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη φυσικα και μονο συμβουλευτικο χαρακτηρα εχει.

Φιλικα Δημητρης.

Link to comment
Share on other sites

ρίξε μία ματιά και εδώ http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=52956&st=0

πάντως και γω πιστεύω αν πας για καινούριο δε θα έχεις προβλήματα..έχεις και την εγγύηση οπότε είσαι καλυμμένος από κάθε άποψη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι θα φτασω το GTi με stage 1 A1 αλλα ειναι τουλαχιστον πιο κοντα οσον αφορα την ιπποδυναμη. Γενικα ειναι υποστροφικα τα Polakia σαν το Α1?

Link to comment
Share on other sites

Κοιταξε,η εμπειρια μου με το 1,2 μου λεει οτι οταν τα λαστιχα ειναι καινουρια το αμαξι μπαινει πολυ καλα (σε φυσιολογικα πλαισια παντα).Εχω σκεψου ελαστικα 215/40/R17 και μεχρι τα πρωτα 15-17000χλμ το αμαξι δεν εδειχνε σημαδια υποστροφης.σε πολυ δυσκολες καταστασεις που χρειαστηκε,το ESP εκανε καλα τη δουλεια του.Τωρα αν εισαι αρρωστος με τα στροφιλικια και θες να το πηγαινεις στο οριο,παρε καλυτερα κανενα EVO η κανενα S3 που ειναι για αυτο και μονο..!Τωρα που εχω 29000χλμ θελει προσοχη.Γενικα ομως δεν παραπονιεμαι.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.