Jump to content
Stavros7

Ιμαντας Δυναμο

Recommended Posts

Χαλασε ο ιμαντας δυναμο μου στο golf4 ειναι Poly v ..Πηρα και αυριο θα παω στο συνεργειο να μου το αλλαξη πηρα και ρουλεμαν για καλο και για ακκο εκεινο το πλαστικο το μαυρο...Το περιεργο ειναι οτι δεν κοπικε αλλα διπλωσε (απορω πως πολυ περιεργο) και μετα αναγκαστικα να τον κόψο...Έκοψα δυο λορίδες ας το πω απο τις 6 που εχει και πίστευα οτι και με 4 παλι θα δουλευε,αλλα αυτος χαλαρωσε και ήταν στον αερα.. (φυσιολογικο)?...Ερωτηση μου ειναι η εξης το συνεργειο απο εκει που το εχω ειναι 4χλμ...Εχει φόβο να χαλαση το τιμονι (ή κατι παρεμφερί) γιατι δεν εχω τιμονι στην ουσια ειναι πολυ σκληρο αλλα πρεπει αυριο να κανω αυτα τα 4 χλμ....

Link to comment
Share on other sites

Προχωρησε το, απλα θα σε πεδεψει αν χρειαστει να στιβεις αν βρεθεις σε στενα πχ, δεν θα εχεις τιμονι και δυναμο, οποτε θα σου αναψει λαμπακι μπαταριας και θα σου καταγραψει βλαβη τιμονιου και βλαβη δυναμο, οταν καποια στιγμη το βαλεις σε διαγνωστικο τις σβηνεις.

Τωρα που χαλαρωσε και με τις υπολοιπες λωριδες, ισως χρειαστει να αλαξει και το ελατηριο-τεντωτηρα που βιδωνει πανω το ραουλο.

πιο δηλαδη;;στειλε μια φωτο
Link to comment
Share on other sites

Eπιστρεφω στο θεμα γιατι πριν μια εβδομαδα τον αλλαξα και των τεντωτηρα παλι μου τον πεταξε.ελεξαμε με τον ηλεκτρολογο και ειδαμε οτι η τροχαλια του τιμονιου εχει 6 δοντια ενω του δυναμο κ του aircondition 5 δοντια.ο ιμαντας που μου στελνουν ειναι ο 6dpk1200.και μ ειπε ο ηλεκτρολογος οτι πρεπει να μας στειλουν με 4 δοντια η καπια τροχαλια ειναι λαθος,δηλαδη τα δοντια η παραπανω η λιγοτερα.βοηθηστε σας παρακαλω,golf 4 1.8t auq. Τωρα κοψαμε τν ιμαντα κ τον αφηςαμε με 4 απο 6.ελπιζω να κρατηση ως την παρασκευη που θα το παω ςτο μηχανικο

Edited by Stavros7
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.