Jump to content
nilasgr

Μπρατσο Υαλοκαθαριστηρα

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Την προηγουμενη εβδομαδα μου εσπασε το μροστινο μπαρ πριζ απο πετρα που πεταχτηκε απο ενα αυτοκινητο μπροστα μου στην εθνικη οδο. Την τεταρτη πηγα και μου το αλλαξαν ολο.Το προβλημα μου ειναι οτι τους υαλοκαθαριστες τους εχουν βαλει σε αλλη θεση που ηταν πριν και θελω τωρα να τους ξεβιδωσω να τους βαλω στην σωστη θεση.Πως ξεβιδωνουν υπαρχει ενα how to η αν ξερει καποιος πως γινεται?

Link to comment
Share on other sites

Εγω δεν θελω να τον βγαλω τελειως απλα θελω να χαλαρωσω λιγο τις βιδες για να μπορω να μετακινησω τον υαλοκαθαριστηρα.Με μια απλη καστανια δεν μπορω να κανω την δουλεια μου;

Link to comment
Share on other sites

Θα προσπαθησω να τον βγαλω αλλιως με βλεπω να τρεχω στην αντιπροσωπεια.θα γινω ρομπα για εναν τοσο χαζο λογο αλλα δεν φταιω εγω ο γερμανος φταει που θα μπορουσε να τους βιδωνει με ποιο απλο τροπο.

Link to comment
Share on other sites

και σε μένα ο αριστερός υαλοκαθαριστήρας, στέκεται (σταματημένος εννοείται)  λίγο πιο ψηλά απο ότι ο δεξιός και φαίνεται απο μέσα όταν οδηγώ.

και μου την σπάει αφάνταστα.

αν το ξεβιδώσω το μπράτσο  λοιπόν όπως προαναφέρθηκε και το "κουμπώσω¨σε 1 δοντάκι πιο χαμηλά,   θα είμαι  οκ ??

Link to comment
Share on other sites

Οχι Γιάννη. ακόμα και όταν ανοιγει ο αριστερός υαλοκαθαριστήρας, ακουμπάει στην αριστερή μου κολώνα, που σημαίνει οτι ξεκινάει απο λίγο πιο ψηλά και στο τέρμα ανοιγμά του βρίσκει το λάστιχο της κολώνας.  Αρα νομίζω αν  τοποθετήσω το μπράτσο ενα δοντάκι πιο κάτω, η διαδρομή θα τερματίζει λίγο πιο μέσα χωρίς να βρίσκει στην κολώνα  σε απόσταση  ανάλογα με το πόσο θα τον χαμηλώσω (1 δοντάκι πιο κάτω θα είμαι οκ)

διορθώστε με αν κάνω λάθος. Με μια καστάνια και με προσπάθεια και δέουσα προσοχή θα τα καταφέρω ? ή να προσέξω και κάτι άλλο ? 

Σκοπός μου να κατεβάσω το μάκτρο του αριστερού καθαριστήρα 1 κλικ πιο κάτω.

Link to comment
Share on other sites

εβαλα λίγο WD40 και βγήκε εύκολα. με 13άρι κλειδί. Λίγο ζόρι να βάλεις το μπράτσο πιο κάτω και να μην βρει με τον άλλο αλλά και να καθαρίζει όσο το δυνατόν παραπάνω χώρο, καθώς οι υαλοκαθαριστήρες πρέπει να έιναι στην όρθια θέση και για να δουλέψουν , και για να το τσεκάρεις, έπρεπε να ανοιγοκλείνω το καπό αλλιώς με και με λίγο ανοιχτό το καπό δεν κουνιούνται για να βρεις την θέση τους.

 

τέλος καλό όλα καλά!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.