Jump to content

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη,

 

Το Hellenic VWClub για πρώτη φορά θα δώσει το παρόν σε ένα σημαντικό γεγονός για την ελληνική αυτοκίνηση, το Patras Motor Show που διοργανώνεται από την ΦΙΛΜΠΑ, για 3η φορά, στις 29 και 30 Ιουνίου στην προβλήτα του Μόλου του Αγ. Νικολάου στην ΠάτραΗ λέσχη μας θα συμμετάσχει με οχήματα μελών! Όσοι αποδέχονται τους παρακάτω κανόνες μπορούν να στείλουν την υποψηφιότητα του οχήματος τους από σήμερα έως και το  Σάββατο 22 Ιουνίου.

 

Οι κανόνες συμμετοχής στον διαγωνισμό:

- Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλλουν τα μέλη με Volkswagen όχημα.

- Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι μπορούν να παραχωρήσουν το όχημα τους την συγκεκριμένη περίοδο.

- Τα οχήματα να έχουν υποστεί μηχανική ή ηχητική ή αισθητική βελτίωση που να εναρμονίζεται με τους σκοπούς της εκδήλωσης.

- Αποδοχή όλων των όρων της διοργανώτριας εταιρείας και της ευθύνης για τυχόν ζημιές. Θα βρείτε τον ειδικό κανονισμό της ΦΙΛΜΠΑ για το #3 PMS κάνοντας κλικ εδώ!

- Τα οχήματα εισέρχονται το Σάββατο και εξέρχονται την Κυριακή σύμφωνα με τις οδηγίες των διοργανωτών. Δεν μετακινούνται για κανέναν λόγο. 

- Τηρούν όλες τις οδηγίες και τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που θα σταλούν ηλεκτρονικά με email στο info@vwclub.gr  μέχρι  22/6/2013 19:00.

Στο μήνυμα να συμπεριλαμβάνονται στοιχεία επικοινωνίας, αριθμός κυκλοφορίας, 2-3 φωτογραφίες του οχήματος και ένα σύντομο κείμενο με τις βελτιώσεις που έχουν γίνει. Θα ήταν καλό να υπήρχε και η διεύθυνση προς το Garage.

 

Η επιλογή των οχημάτων θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο δύναται να πράξει ό,τι απαιτείται για την εναρμονισμένη παρουσία της λέσχης στην έκθεση.

 

Patras Motor Show

Το PMS είναι μία έκθεση Μηχανοκίνητων Οχημάτων με Πανελλήνιο πλέον χαρακτήρα όπου συγκεντρώνει τα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, Αγωνιστικά αυτοκίνητα, Αντίκες, Φόρμουλες, Ιδιοκατασκευές, Ιστορικά Αγωνιστικά, αυτοκίνητα Αντιπροσωπειών και κάθε μορφή του Μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος.
 
Το 2012 το 2ο PMS κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 260 συμμετοχές αυτοκινήτων, 35 συμμετοχές Μηχανών και 28 Αυτοκίνητα Αντίκες με το παλαιότερο να χρονολογείται το 1937. Οι συμμετέχοντες προσήλθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και οι επισκέπτες θεατές ξεπέρασαν τις  20.000.
 
Για το 2013 τα προγνωστικά της Οργανωτικής Επιτροπής του PMS, λόγο του Πανελληνίου χαρακτήρα που έχει λάβει, αναμένει πάνω από 20.000 επισκέπτες ημερήσια.
 
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πολλά events και διαγωνισμούς για 23 και πλέον κατηγορίες από τις 14 του 2012, επιδείξεις νέων μοντέλων αυτοκινήτων και μηχανών από τις αντιπροσωπείες, συναυλίες και πολλά απρόοπτα με εκπλήξεις όπως db drag contest.
 
Φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθεί και διαγωνισμός με την Ονομασία "CARS & QUESTIONS" όπου ο καθένας θα μπορεί να συμμετάσχει και να ελέγξει τις γνώσεις του πάνω στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό κερδίζοντας πολλά δώρα. Φυσικά ένα μοναδικό car wash και Dance Show από γνωστά μοντέλα θα δώσουν έναν άλλον αέρα στην εκδήλωση.
 
Η μεγάλη προσθήκη για φέτος θα είναι η παρουσία Διαχρονικά Μηχανοκίνητων Εκθεμάτων Δημοσίων Υπηρεσιών.

 

 

 

Σας περιμένουμε όλους εκεί, στο δικό μας σημείο παρουσίας!

 

 

Εκ του Δ.Σ. της Ελληνικής Αγωνιστικής - Αυτοκινητιστικής Λέσχης Φίλων και Κατόχων Volkswagen.  

Link to comment
Share on other sites

Παιδια τα παραβολα συμμετοχης τα πληρωνει ο ιδιοκτητης του οχηματος η το club ?

Link to comment
Share on other sites

Η λέσχη θα πληρώσει τα έξοδα συμμετοχής του οχήματος. Αυτό δεν περιλαμβάνει τυχόν έξοδα που προκύπτουν απο διαφημιστικά αυτοκόλλητα. Αν είδες σε περίπτωση που το όχημα φέρει διαφημίσεις μπορεί να αποκλειστεί ή να υπάρξει χρέωση.

Στάλθηκε από φορητή συσκευή.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.