Jump to content
Guest Grouper_8L

Audi A3 8L Απορία

Recommended Posts

Guest Grouper_8L

Παιδιά να ρωτήσω επειδή κοιτάω για μεταχειρισμένο Α3 8l pro-facelift ξέρετε --θυμάστε αν το ταμπλό και η κονσοόλα γενικοτερα έβγαιναν σε διάφορες αποχρώσεις? Για τα facelift το ξέρω σίγουρα ότι έβγαιναν αλλά υπήρχε τέτοια επιλογή και στα παλιά?  Ρε γαμώτο κάποια απο αυτά που κοιτάω τα πλαστικά τους γκριζάρουν έντονα και δεν μου αρέσουν. Ενώ κάποια είναι πιο σκουρόχρωμα και πιο κοντά στο μαύρο και σαφώς πιο όμορφα για μένα. Άραγε τα γκρίζα τα έχει ταλαιπωρήσει ο ήλιος και έχουν γίνει έτσι ή απλα έβγαιναν και σε πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση? Έχω ξενερώσει γιατί δεν έχω βρει ακόμα να συμπίπτουν "καθαρό" αμάξι και πλαστικά όπως τα θέλω μέσα, γι'αυτό και η ερώτηση μου.

Link to comment
Share on other sites

Guest Grouper_8L

Βρήκα το προσπέκτους που είχαν δώσει στον πατέρα μου τον καιρό εκείνο. Το ανεβάζω σαν πληροφορία σε περίπτωση που κάποιος στο μέλλον αναρωτηθεί σαν εμένα. Τελικά όντως έβγαινε όχι μόνο σε 2 αλλά σε 5 αποχρώσεις: Βασάλτης, κοχύλι, γκρι κοχυλιού, όνυχας, σχιστόλυθος. Παραθέτω και ένα σκανάρισμα για το Ambition συγκεκριμένα που με ενδιαφέρει εμένα.

 

hb1r.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.