Jump to content
Golfxtx

Golf 5 και κινεζικη οθονη(χειριστηρια-μπαταρια)

Recommended Posts

Καλησπερα

 

αγορασα και εγω με τη σειρα μου μια πηγη 8'' κινεζικη. την εβαλα επανω ολα καλα παιζει τα παντα και απο gps ολα καλα εχω 2 θεμματακια και δεν μπορω να βρω τιποτα οπου και αν εχω ψαξει.

1. Κατι που βλεπω οτι το εχουν πολλοι το οτι δεν σβυνει αν βγαλεις το κλειδι.

2. δεν λειτουργουν τα χειριστηρια στο τιμονι. ( στα χαρακτηριστικα του ελεγε οτι λειτουργουν κανονικα). Απο οτι καταλαβα θα πρεπει να δουλευουν με καποια extra συνδεση με τα καλωδια που εχει (key1-key2-grd-ir) αλλα το θεμα ειναι που και ποια θα συνδεσω.

αν καποιος γνωριζει κατι που μπορει να βοηθησει θα ημουν υποχρεος παλεβω 2 μερες τωρα και δεν βγαζω ακρη και ο κινεζος στελνει 1 μηνυμα ανα 24 ωρες ο αργοσχολος:angry:. υπαρχει και vcds αν χρειαζεται κατι να προγραμματισω αν και δεν νομιζω. :)

Edited by Golfxtx
Link to comment
Share on other sites

Αν εχεις του 2008 τοτε τα πράγματα ειναι απο δύσκολα εως αξεπέραστα. Το μηχάνημα δεν κάνει για το αυτοκίνητο σου ειναι κακη κατασκευή, για την ακρίβεια δεν εχει φορτωμένο σωστό λειτουργικό και δεν συνεργάζεται με το αυτοκίνητο σου

Πήγαινε σε κάποιο συνεργείο να σου πουν ποιο canbus φοράει το golf σου και πες μας, αυτό πάντως με το κλειδί που δεν κλείνει, δεν θα φτιαχτεί ποτε.

 

ΥΓ Εκτος βέβαια αν δεν εχεις συνδέσει το box που κανονικά έρχεται μαζι με το μηχάνημα και συνδέετε στην φισα του αυτοκινήτου σου

 

ειναι κατι σαν αυτο που φαίνεται στην φωτο

 

 

 

product_61476.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειχε καποιο τετοιο box μεσα το κουτι ειχε μονο την πλεξουδα. Το να το δωσω ρευμα απο καπου που δεν θα εχει μολις σβυνω το αμαξι ειναι ευκολο το μεγαλο θεμα μου ειναι τα χειριστηρια

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Η οθονη που πηρα ειναι αυτη http://www.****.co.uk/itm/8-Car-Radio-DVD-Player-Navigator-fit-for-VW-Golf-5-V-MK5-6-VI-PLUS-Camera-/121857171062?hash=item1c5f40de76:g:Bj4AAOSwZG9Wi3FJ

 

απο οτι λεει λειτουργουν και τα χειριστηρια και κανει κανονικα για το αμαξι μου.

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

Και απο οτι διαβασα ειναι γιατι δεν εχει το πλακετακι το canbus decoder. θα παω δευτερα στον μαστορα μου να δοκιμασουμε πλακετακι. αν οντως δουλευει θα το πληρωσει ο κινεζος με αναφορα στο ebay :angry:. Σε μαιλ που του εστειλα πριν την παρω την οθονη μου ειπε οτι ειναι ετοιμο και παιζουν αμεσως τα χειριστηρια.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.