Jump to content
angel123

Failure brake servo & tire pressure failure

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

 

Πριν 2 μέρες εμφανίστηκε με λεύκα γράμματα failure servo brake και η κόκκινη ένδειξη με το θαυμαστικό, δοκίμασα φρενα και abs λειτουργούν καθως και το υγρο φρενών στο max.Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε και το tire pressure failure me την κίτρινη ένδειξη να αναβοσβήνει και μετά από ένα λεπτό να παραμένει μόνιμα .τσέκαρα ελαστικά έκλεισα άνοιξα μηχανη προσπάθησα να κάνω reset την πίεση αλλα δεν το επιτρέπει και εμφανίζει tire pressure failure.Ειμαι οριακα και θελω αλλαγη τακάκια για μπροστα

Οσο διάβασα δεν βρήκα κατι αντίστοιχο να εχει συμβεί σε άλλον, έχω 1,4 122 variant dsg7    

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον ?

 

Αύριο το πρωί θα το πάω στην Ηλία στην καβαλας .

Link to comment
Share on other sites

update

το brake serve failure μπορει να ειναι για ABS, ESP αλλα και για τον αισθητήρα αέρα πίεσης ,έχει χαλάσει  καποιος αισθητηρας βρηκαμε τον κωδικό αλλα δεν ξερουμε σε ποιο λάστιχο θα ρωτήσει και δευτέρα θα εχουμε νεα πως πόσο κλ    

Link to comment
Share on other sites

update & close

Πλέον για σύνθετες βλάβες στα αυτοκινητα με τόσους εγκεφάλους δυστυχώς πρεπει να απευθυνθούμε εξειδικευμενο συνεργείο. Αφου αλλαξαμε την φύσα(g608 αν θυμάμαι καλα) που διαβάζει την πίεση και για τα 4 ελαστικά και το διαγνωστικό δεν εβγαζε πλεον αλλη βλαβη το αμαξι δεν τις εσβηνε απο κατραν. Συνδεθήκαμε ον λινε καναμε update και και τσακ έσβησε απο το αμάξι και τις 2 βλάβες. Μεχρι να καταλήξουμε λέγαμε για ΙΣΩς εγκέφαλο abs-esp οποτε ημουν μεταξύ εγκεφαλικού καρδιακου.   

ολα αυτα στον παζαροπουλο Πειραιώς και ημουν συνέχεια πανω απο το αμαξ-pc διαγνωστικό γιατι σου επιτρέπουν και ξερεις τι γινεται, κόστος 130 ευρο-μου κανει τρομερη εντύπωση πηγα το σαββατο να το ελενξουν οτι δεν ειναι φρενα , πηγα χτες να το ξαναδουν για να παρουν κωδικο ανταλλακτικού συνολο 2 ωρες+ χωρις χρεωση .

              

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.