gterzop Posted October 16, 2016 Report Share Posted October 16, 2016 Καλησπέρα παιδια. Εχω ένα πρόβλημα με το ρελαντί. Όταν η μηχανη είναι κρυα και το βαζω μπρος η μηχανη ρεταρει --αριθμιες μεχρι να ζεσταθεί λιγο.Να φτασει σχεδόν στην μεση ο δεικτης της θερμοκρασισας. Μετα όλα καλα.....Χωρισ να βγαζει καμια ενδειξη βλαβης. Καμια ιδεα τι μπορει να είναι???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης7 Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Τελικα το εψαξες; Τι ηταν; Απο οσα εχω ακουσει μπορει να ειναι μπουζι η πολλαπλασιαστες. Ριξε μια ματια εκει. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cjgeorgio Posted December 26, 2016 Report Share Posted December 26, 2016 Τα μπουζί η τους πολλαπλασιαστές πως βλέπουμε αν είναι καλά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gterzop Posted January 6, 2017 Author Report Share Posted January 6, 2017 Δεν εχω ψάξει τίποτα παιδιά αλλα πιςτευω οτι εχει να κάνει με ρεύμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas4023 Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 On 16/10/2016 at 2:17 ΜΜ, gterzop said: Καλησπέρα παιδια. Εχω ένα πρόβλημα με το ρελαντί. Όταν η μηχανη είναι κρυα και το βαζω μπρος η μηχανη ρεταρει --αριθμιες μεχρι να ζεσταθεί λιγο.Να φτασει σχεδόν στην μεση ο δεικτης της θερμοκρασισας. Μετα όλα καλα.....Χωρισ να βγαζει καμια ενδειξη βλαβης. Καμια ιδεα τι μπορει να είναι???? ειχα το ιδιο.δεν ειχε αριθμιες απλα ενιωθα εναν κραδασμο οταν ηταν στις 1000 στροφες,μολις επεφτε στις 800 τελος.πηγα και το κοιταξα.δεν εβγαλε καποια βλαβη ουτε ηταν βαση μηχανης(που φοβομουν).μου ειπαν οτι μαλλον εχει πιασει καρβουνιδι και να ριξω ενα καθαριστικο στο τεποζιτο και να του βαλω 100αρα δυο τρεις φορες,το εκανα και τελος οι κραδασμοι!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Polakias TDI Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Είχα το ίδιο σε tfsi, αρρυθμίες, οπως τις λες. Αλλάχθηκαν μπουζί, πλεον μόνο 100αρα σε εναλλαγή με VPower 1-1 & τέλος οι αρρυθμίες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cjgeorgio Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Η βενζίνη... Μόνο 100αρα και εγώ αλλά θέλω να κάνω και ένα καθάρισμα της βαλβίδες για να είναι 100% οκ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...