Jump to content

Χάρης7

Members
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Χάρης7 last won the day on July 22 2016

Χάρης7 had the most liked content!

About Χάρης7

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

1,870 profile views

Χάρης7's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

25

Reputation

  1. Στο Polo απο 2010 και μετα τα λαδια τα μετρας ζεστα. Αφου ζεσταθει ο κινητηρας σβηνεις και περιμενεις 5 λεπτα να κατεβει στο καρτερ το λαδι και τοτε μετρας.. κρυο αμαξι δε μετραμε λαδια.
  2. Τελικα τι ηταν το προβλημα; Καμια τρομπα;
  3. Παιδια καλησπερα, Χανει λιγο παραφλου το αμαξι σε σημειο να συμπληρωνω μια φορα το μηνα αφου εχε πεσει λιγακι κατω απο το min. Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι χανει απο την αντλια και θελει αλλαγη. 285 ευρω. Επειδη ειναι πολλα ποσο παειπεριπου η αντικατασταση σε εξωτερικο συνεργειο; Πόσο στοιχίζει το ανταλλακτικό από μόνο του και υπάρχει καμια καλύτερη εναλλακτικη σε αντλια εκτος της εργοστασιακης;
  4. Αν δεν ανεβοκατεβαζει στροφες ειναι νορμαλ μην ανησυχεις. Και μενα με ξαφνιασε αλλα μου εξηγησαν εδω τα παιδια. Ειναι καποια misfires μεχρι να ζεσταθει. Αν ζεσταθει μειωνονται και τα νιωθεις πολυ λιγοτερο. Αν ρεταρει τοτε μονονα ψαχτεις που δε νομιζω καινουριο αμαξι να εχει τετοια θεματα απλα το αναφερω.
  5. Που και που κλωτσαει ναι και μου το εχει εξηγησει καλα ο nikdev νομιζω αλλα δε θυμαμαι γιατι. ΕΙναι νορμαλ. Αλλα τοσο πολυ που λες δεν ξερω. Εμενα ανεπαισθητα μου φαινονται τα χτυπηματα, τα καταλαβαινω αλλα οχι οσο λες.
  6. Εγω ειμαι υπερ της αποψης να μενει οπως ειναι το αμαξι. Αν θες κατι ποι καλο και δυνατο μαζευεις λεφτα, προσεχεις αυτο που εχεις, το πουλας και αγοραζεις κατι αλλο. Δε θα πειραζα τιποτα γιατι κανεις δεν ξερει οσα ξερει το εργοστασιο. Για να σου δωσουν αλογα θα σου ψεκαζουν παραπανω βενζινη αρα θα ανεβει η καταναλωση. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι καποια στιγμη θα εχεις προβλημα μηχανολογικο και θα τρεχεις. Θα εμενα στις μεμβρανες και στην οροφη και τελος. Και ουτε κι αν ληξει η εγγυηση να πας να το πειραξεις. Ουτε εξατμιση ουτε τιποτα. Εχεις ενα αμαξι που ποτε δε θα σε νοιαξει η βενζινη και με εγγυηση και ολα. Και μη σου πω ανανεωσε την αν ληξει σε περιπτωση που θες να ριξεις καποια λεφτα. Μην εμπιστευεσαι τον καθε πικραμενο που το παιζει μηχανικος γτ αν γινει η στραβη θα κανουν τους κινεζους και εσυ θα πληρωνεις. Στην αντιπροσωπεια αν πας για σερβις και κανον κατι λαθος μετα αν πας να τους το πεις θα το φτιαξουν, εχεις μια εγγυηση ρε παιδι μου δεν παιζουν. Αν ομως το πας φτιαγμενο για σερις δε θα ασχοληθουν, θα πρεπει να ψαχνεις μηχανικους και αν θα ξερουν και ποιος ξερει τι μπορει να σου κανουν.
  7. Καλημερα παιδες, να επιβεβαιωσω κι εγω οτι ηταν αφαλεια, την αλλαξα μονος μου και τωρα ειναι κομπλε οι υαλοκαθαριστηρες. Οι αφαλειες ειχαν 2 ευρω οι 6 και αλλαζουν ευκολα, μην πεταξετε λεφτα σε αντιπροσωπειες που ζητανε ενα 30αρι.
  8. Θα στρωσει και λιγο η καταναλωση με τα χιλιομετρα.
  9. Καλησπερα παιδια, Οι υαλοκαθαριστηρες δουλευουν αλλα δεν πετανε νερο. Το μοτερακι φαινεται να μη δουλευει οποτε δε νομιζω οτι ειναι βουλωμενα τα μπεκ. Υποψιαζομαι καμια καμμενη ασφαλεια. Ξερω που ειναι οι ασφαλειες αλλα πως θα βρω αυτη που ειναι για το μοτερ η γενικα σχετικη με το συστημα πλυσης; Ρωταω γτ πανω οι ασφαλειες γραφον απλα τα αμπερ δεν εχουν νουμερο δηλαδη. Υπαρχει καποιο διαγραμμα; Το βιβλιαρακι δεν τις αναγραφει. Κατι ασχετο ισως και σχετικο, στο δοχειο βαζω ενα ποτηρακι αζαξ μικρο του κρασιου και ολο το υπολοιπο με απιονισμενο νερο. Παιζει να προκαλεσε τιποτα αυτηη αναλογια;
  10. Καλοταξιδο και προσεκτικη οδηγηση. Αμαξαρα ειναι και πολυ οικονομικο.
  11. Νταξει ρωτα και στην αντιπροσωπεια ποιο βαζουν και αγορασε το. κανα δεκαρικο εχει. Αλλα ναι g12 το γραφει και πανω.
  12. Μπορει να ειναι και βαλβιδα συμπλεκτη ρωτα το.
  13. Ναι βρες ενα κουβα να τρεξει το παλιο και αλλαξε εχει και βιντεο στο ιντερνετ.
  14. Εγγυηση οχι δεν εχει εχει περασει η διετια. Αλλα επειδη ξερω το χρωμα εχει 12 χρονια εγγυηση για σκουρια κλπ μηπως κι αυτο πιανοτανε. Αντιπροσωεια με τιποτα δεν το παω γτ και 5 ευρω κολλα να βαλουν θα παρουν αλλα 50 εργασια. Οπως με τις λαμπες που ειχε 1 ευρω η λαμπα και θελει 40 να την αλλαξει. αλλα σκεφτομαι οτι ειναι δυο βιδες μπροστα και δυο πισω το φτιαχνω καιμονος μου. Εχεις δικιο η κολλα ειναι να μαθεις ποια να βαλεις και μετα κομπλε.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.