Jump to content
alexalan

Αγορα passat 1.4 tsi

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια νεο νελος στη κοινωτητα αλλα παλιος κατοχος vw αυτη τη στιγμη εχω ενα θρυλικο vento του 96 1.4 και μετα τον πατερα μου το κληρονομησα εγω. Προσφατα πηρα την αποφαση να παρω ενα passat λογω οικογενειας. Δεν το εχω αγορασει ακομα μεταχειρισμενο φυσικα αγνοώντας οτι ο εμπορος λεει αληθεια και αγοραζοντας το θελω να μαθω αν τα αυτοκινητα ειναι αξιοπιστα στο επιπεδο του vento το οποιο δεν εχει βγαλει τιποτα περαν της φυσιολογικης φθορας....φανταστείτε αλλαξα εξατμιση φετος μετα απο εικοσι χρονια...και ο καταλυτης ειναι ο μαμα πανω δισκο πλατο μια φορα αλλαγη και πραγματικα σταγονα λαδι...Στο θεμα τωρα εχω ακουσει πολλα για τους tsi θελω να ακουσω γνωμες να προχωρησω στην αγορα....? Ευχαριστω εκ των προτέρων

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα alexalan... Αρχικά να σου πω πως είναι ένα αυτοκίνητο με πάρα πολλούς χώρους και θα σε βολέψει πάρα πολύ στο θέμα οικογένεια. Στο θέμα της αξιοπιστίας δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με την αξιοπιστία του vento αλλά και γενικότερα των παλαιών αυτοκινήτων (βλέπεις πολύ πιο απλή μηχανολογία τότε πολύ πιο σύνθετη τώρα) Αν πάρεις ένα ένα τα θέματα που έχουν γραφτεί για το 1,4 τσι θα δεις που πονάει το αυτοκίνητο. Σαν γενική άποψη θα σου πρότεινα από την στιγμή που υπάρχει ο 1,8τσι να πας προς τα εκεί... Το λέω αυτό διότι αν ψάξεις θα δεις ότι ο 1,8 είναι οικονομικότερος και από τον 1,4 και από τον 2,0. Τώρα για θέματα ταχύτητας όταν έχεις την οικογένεια μέσα δεν σε ενδιαφέρει αλλά όταν είσαι μόνος θα ευχαριστηθείς τον 1,8. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και δες τα θέματα και θα διαμορφώσεις από μόνος σου άποψη... Αν έχεις οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε να σου την λύσουμε.

Φιλικά Γιάννης.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.