Jump to content
kouliss

#7 Patras Motor Show

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη,

Η πόλη της Πάτρας φιλοξενεί για 7 συνεχή χρονιά ένα σημαντικό θεσμό για το χώρο της ελληνικής αυτοκίνησης, το 7o Patras Motor Show που θα διεξαχθεί 16-18 Ιουνίου στον Μόλο Αγίου Νικολάου Πάτρας από την ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας).

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen διαθέτοντας την εμπειρία της συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση τα προηγούμενα έτη στις αντίστοιχες διοργανώσεις, προσκαλεί τα μέλη που επιθυμούν την συμμετοχή τους και προβολή του οχήματός τους υπό την αιγίδα του VW Club να αποστείλουν έως την Τρίτη 6 Ιουνίου και ώρα 21:00 με e-mail στο info@vwclub.gr την πρόθεση συμμετοχής τους καθώς και 3 τουλάχιστον πρόσφατες φωτογραφίες του οχήματός τους. Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικής διαχείρισης από το Δ.Σ. της Λέσχης. Κατόπιν αξιολόγησης και επικοινωνίας των υπευθύνων της λέσχης με τους κατόχους των οχημάτων θα ανακοινωθούν μόνο οι κάτοχοι και τα οχήματα που τελικώς θα συμμετάσχουν.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμμορφώνονται στους κανόνες του διοργανωτή.

Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε είτε στο e-mail info@vwclub.gr ή τηλεφωνικώς στο 6999 892582 (6999 VWCLUB) καθημερινά μετά τις 19:00.

 

Με εκτίμηση,
εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

ΕΙΔΙΚΟΣ-ΚANONIΣMOΣ-7ο-PMS-16-17-18-ΙΟΥΝΙΟΥ-2017.pdf

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.