Jump to content
ALEX TSAN

Κεντρικό κλειδωμα

Recommended Posts

Καλησπέρα στη παρέα. Τώρα τελευταία έχω ένα πρόβλημα με τον κεντρικό κλείδωμα του αμαξιού. Πατάω το κουμπί ξεκλειδώματος από το τηλεκοντρόλ και η πόρτα του οδηγού δεν ξεκλειδώνει οι άλλες ξεκλειδώνουν κανονικά. Έχω κάνει κάτι λάθος?

Link to comment
Share on other sites

Ετοιμάσου για αλλαγή κλειδαριάς. Εχε υπόψη σου ότι το να χαλάσει η κλειδαριά και να σου μήνει κλειδωμένη η πόρτα είναι πολύ χειρότερο από να χαλάσει και να σου μήνει ξεκλείδωτη. 

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Οταν όμως βάζω το κλειδί στη κλειδαριά ξεκλειδώνει κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

Η κλειδαριές όταν αρχίσουν να δυσλειτουργούν παρουσιάζουν περίεργη συμπεριφορά, χωρίς να δίνουν κάποια ένδειξη στο κατράν ή κάποιο σαφές μήνυμα στον διαγνωστικό έλεγχο. Εγώ στο Golf (5πορτο) τις άλλαξα σταδιακά όλες ακόμα και την κλειδαριά τιμονιού και η κάθε μια είχε διαφορετικά συμπτώματα, τα οποία όλα ήταν περιστασιακά. Η ποιό δύσκολη περίπτωση ήταν η πόρτα του συνοδηγού η οποία μετά από κάποια πρώτα δείγματα όπου δεν λειτουργούσε σωστά, τελικά μου έμενε κλειδωμένη και ήταν η ποιό δύσκολη από όλες γιατί έπρεπε να ανοίξω την πόρτα πρώτα για να την αλλάξω. Η αντικατάσταση της κλειδαριάς λύνει αμέσως αυτά τα θέματα και δεν υπάρχει και άλλη λύση, αφού δεν αξίζει να την επισκευάσεις ή να την συντηρήσεις. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.