andreasp Posted October 31, 2022 Report Posted October 31, 2022 Καλησπερα! Εχω ενα tiguan 4motion 2000diesel του 2017. Δυο πραγματα αναζητώ. Πώς γίνεται να βλέπω video στην οθόνη (εχει την ακριβη οθόνη. Οχι την βασικη εκδοση) και πώς γινεται οταν απομακρυνομαι απο το αμαξι, αυτο να κλειδώνει. Να μην χρειάζεται να ακουμπήσω το δάχτυλο στην σχισμή. Υπάρχει τρόπος ? Quote
gianniskar Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 Καλησπερα! Εχω ενα tiguan 4motion 2000diesel του 2017. Δυο πραγματα αναζητώ. Πώς γίνεται να βλέπω video στην οθόνη (εχει την ακριβη οθόνη. Οχι την βασικη εκδοση) και πώς γινεται οταν απομακρυνομαι απο το αμαξι, αυτο να κλειδώνει. Να μην χρειάζεται να ακουμπήσω το δάχτυλο στην σχισμή. Υπάρχει τρόπος ?€ 140,76 34% Off | CarPlay Ai Box Android 11.0 Android Auto Netflix Youtube QCM2290 3G+32G 4G Lte PlugandPlay For Mazda Kia VW Skoda Jeep Toyata GMChttps://a.aliexpress.com/_mNNue3iSent from my iPhone using Tapatalk Quote
andreasp Posted November 1, 2022 Author Report Posted November 1, 2022 πως συνδεεται αυτο ? ενα Boxaki android ειναι ? υ.γ για το keyless? ξερεις τιποτα? εχω προβλημα. Το clio της γυναικας οταν απομακρυνεσαι κλειδωνει. Το αποτελεσμα ειναι οτι οποτε παει και ανοιγει το tiguan μετα το αφηνει ανοιχτο. ή πρέπει να βρω τρόπο να κλειδωνει οταν απομακρύνομαι ή να χωρίσω! Quote
gianniskar Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 Το box αυτό απλά το συνδέεις και η οθόνη γίνεται σαν ταμπλετ. Για το keyless δεν ξέρω. Φαντάζομαι έχεις δει στις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου κλείδωμα.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
andreasp Posted November 2, 2022 Author Report Posted November 2, 2022 59 minutes ago, gianniskar said: Το box αυτό απλά το συνδέεις και η οθόνη γίνεται σαν ταμπλετ. Για το keyless δεν ξέρω. Φαντάζομαι έχεις δει στις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου κλείδωμα. Sent from my iPhone using Tapatalk απλα το καρφωνεις στο usb και παιζει ? Στις ρυθμισεις αυτοκινητου δεν εχω δει κατι αλλο εκτος απο την αναδιπλωση στους καθρεφτες αν δεν κανω λαθος 1 Quote