Jump to content

andreasp

Members
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

andreasp last won the day on July 25 2023

andreasp had the most liked content!

About andreasp

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Ηρακλείου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

andreasp's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

43

Reputation

  1. την πατησα για αυτο. Δεν καναμε εξαερωση την πρωτη φορα, και δεν βγαλαμε και την αντλια εξω. αδειασαμε απο την βιδα και βαλαμε καινουργια. Οταν ξεκιναγα με κομμενο τιμονι στις 90 μοιρες (να βγω σε στενο δηλαδη) μου εκανε μια διακοπη πισω και μια κλωτσια. Ξαναπηγα, το χυσαμε, βγαλαμε τρομπακι εξω, και χυθηκε μια μαυρη χλαπατσα στο πατωμα που εβγαινε σαν τσιρλιο απο μεσα. δεν ξερω πως να το περιγραψω.
  2. δεν εχεις καθαρισει ποτε δηλαδη? Περιμενε να δεις την μαυρη μυξα που θα βγει απο μεσα. Θα ξεράσεις. Εγω ανοιξα στις 60.000χλμ και εβγαλε μια χλαπατσα απο μεσα. Το refill να προσεξεις είτε βαζοντας το μπροστα και να γυρισουν οι τροχοι επανω στο ανηψωτικο , είτε με το διαγνωστικο που εχει λειτουργια εξαέρωσης.
  3. Μπορει να βοηθησει καποιος? Ειχα παρει το καλοκαιρι την PRO εκδοση. Αυτα τα 100 coins που θα τα βρω? Δεν μου εχει ερθει κανενα email ούτε ενεργοποιηθηκαν οταν συνδέθηκα. Το ειχα παρει απο το https://obdeleven-diagnostiko.gr/
  4. Οδηγιες για την αναβαθμιση που μπορω να βρω? Πρεπει να μπουνε ολες οι εκδοσεις με την σειρα? ή μπορω να παω στην τελευταια κατευθειαν? η καρτα πρεπει να ειναι fat32 ? ntfs ? να το αποσυμπιεσω μεσα στην καρτα ή να το βαλω οπως ειναι ?
  5. Να μην εισαι ποτε σιγουρος! Εγω κουβαλαω 2μετρο τρειλερ σε μονιμη βαση. Ακομα και για ΠΣΚ. Κατι το αυτοκινητακι του παιδιου... κατι κανενα εργαλειο γιατι ολο κατι πρεπει να φτιαξω... κανενα αλυσοπριονο.... παει το τρειλερ! γεμισε!
  6. Εγω να ξερω... αποκλειεται. Μαλλον με μπέρδεψες.
  7. Downgrade στο Infotainment παίζει ?
  8. δεν σου ειπα να μην το σκαλισεις? στο ειπα! μην αναβαθμιζεις τετοια πραγματα. ΠΟΤΕ δεν εχω δει κατι καλυτερο. Μονο προβληματα δημιουργουνται. Απορω πραγματικα γιατι βγαζουν τετοιες αναβαθμισεις.
  9. Με το μπαουλο απο πανω.... παλι μουδιασμενα θα μεινουν! Καλό ταξίδι!
  10. Να ρωτησω και εγω αν μπορω να το κανω ??
  11. Μπαινει σε ολες τις οθονες? Εγω εχω το "καλο" υποτιθεται. Τωρα που το εκανες εχω μαζεμενες τις οδηγιες και το αρχειο που πρεπει να κατεβασω?
  12. Και βγαινει τετοιο παγουρι συγκεκριμενα για αυτο το αμαξι? ή universal ? Και ποιος ο λογος που πηγε 253€. 253€ για να αλλαξεις νερα στο ψυγειο και ενα παγουρι ? εντυπωση μου κανει.
  13. μπεσα θα σου πω οτι δεν καταλαβαινω τιποτα απο οτι λες! Τι ειναι το Mit Silikat? ποιο σακουλακι ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.