stelios3 Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου πείτε όσοι γνωρίζεται , 1)Έχω αυτή την έκδοση αυτοκινήτου και έχω αγοράσει από το ali express την ιμιτασιόν camera όπως είναι η original camera.θελω να μου πείτε αν υπάρχει καλωδίωση γενικά και αν φτάνει μέχρι το πόρτ μπαγάζ, αν μπαίνει εύκολα σε κάποιον ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό και αν το έχει κάνει κάποιος, πόσο ήταν το κόστος? και 2) οι τύποι στα φώτα του αυτοκινήτου είναι αυτοί? 1.φώτα πορείας- Η7 2.προβολάκια- Η8 3.φλάς μπροστά- Τ-20 εφόσον θέλω led 4.φλάς πίσω- PY21W 5.Φώς όπισθεν- P21W 6.φώς πινακίδας-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianniskar Posted July 20, 2023 Report Share Posted July 20, 2023 Ποια κάμερα πήρες ανέβασε φωτο με την καλωδίωση και ποια οθόνη έχεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios3 Posted December 15, 2023 Author Report Share Posted December 15, 2023 Πήγα σε έναν φίλο κ το σύνδεσα αλλά δεν έχει κάποια ανταπόκριση η οθόνη.η οθονη ειναι η εργοστασιακή 8 ιντσες κανει σαν να μην την βλέπει καθόλου. Το σήμα πίσω στο πορτ μπαγκαζ ανοιγοκλεινει...λογικά θέλει κωδικοποίηση? Κάποιος που γνωρίζει υπάρχει?η τρίτη φώτο είναι η συνδεσμολογια που έχουμε κάνει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...