stelios3 Posted June 29, 2023 Report Posted June 29, 2023 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου πείτε όσοι γνωρίζεται , 1)Έχω αυτή την έκδοση αυτοκινήτου και έχω αγοράσει από το ali express την ιμιτασιόν camera όπως είναι η original camera.θελω να μου πείτε αν υπάρχει καλωδίωση γενικά και αν φτάνει μέχρι το πόρτ μπαγάζ, αν μπαίνει εύκολα σε κάποιον ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό και αν το έχει κάνει κάποιος, πόσο ήταν το κόστος? και 2) οι τύποι στα φώτα του αυτοκινήτου είναι αυτοί? 1.φώτα πορείας- Η7 2.προβολάκια- Η8 3.φλάς μπροστά- Τ-20 εφόσον θέλω led 4.φλάς πίσω- PY21W 5.Φώς όπισθεν- P21W 6.φώς πινακίδας-? Quote
gianniskar Posted July 20, 2023 Report Posted July 20, 2023 Ποια κάμερα πήρες ανέβασε φωτο με την καλωδίωση και ποια οθόνη έχεις; Quote
stelios3 Posted December 15, 2023 Author Report Posted December 15, 2023 Πήγα σε έναν φίλο κ το σύνδεσα αλλά δεν έχει κάποια ανταπόκριση η οθόνη.η οθονη ειναι η εργοστασιακή 8 ιντσες κανει σαν να μην την βλέπει καθόλου. Το σήμα πίσω στο πορτ μπαγκαζ ανοιγοκλεινει...λογικά θέλει κωδικοποίηση? Κάποιος που γνωρίζει υπάρχει?η τρίτη φώτο είναι η συνδεσμολογια που έχουμε κάνει. Quote