adimitrakis Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 (edited) Καλησπέρα σας!Χαίρομαι που έγινα κι εγώ μέλος του VW CLUB!Έχω την εξής απορία αν κάποιον από σας έχει απασχολήσει. Υπάρχει προεγκατάσταση ηχείων στο εργαστασιακό ηχοσύστημα.Υπάρχει προεγκατάσταση καλωδίωσης για τις πίσω πόρτες ή έπρεπε να είχαν παραγγελθεί και τα πίσω ηχεία?Υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης του fader στο ηχοσύστημα? Ευχαριστώ πολύ Edited January 23, 2008 by alexd Quote
golfakias1983 Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 alexd said: Καλησπέρα σας!Χαίρομαι που έγινα κι εγώ μέλος του VW CLUB!Έχω την εξής απορία αν κάποιον από σας έχει απασχολήσει.Υπάρχει προεγκατάσταση ηχείων στο εργαστασιακό ηχοσύστημα.Υπάρχει προεγκατάσταση καλωδίωσης για τις πίσω πόρτες ή έπρεπε να είχαν παραγγελθεί και τα πίσω ηχεία?Υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης του fader στο ηχοσύστημα? Ευχαριστώ πολύ στο τριπορτο δεν υπαρχει ρυθμιση fader...δε ξερω αν αλλαζει η εκδοση και εχει στο 5d Quote
adimitrakis Posted January 23, 2008 Author Report Posted January 23, 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Quote
golfakias1983 Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 DiS said: Καλωδίωση δεν υπάρχει. Απλώς υπάρχουν θέσεις για ηχεία. Στα 3πορτα χρειάζονται συνήθως και βάσεις (και σε 5πορτα αναλόγως τα ηχεία). Το fader (για το RCD300 προφανώς μιλάς) ενεργοποιείται μόλις συνδέσεις ηχεία. Το fader δεν έχει σχέση με 3 ή 5πορτο. και που τα συνδεεις τα ηχεια?...αφου δε δινει καλωδια απο πισω... Quote