Jump to content

adimitrakis

Members
  • Posts

    145
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by adimitrakis

  1. Το σκεφτήκαμε πολύ σοβαρά μήπως παραβρεθούμε αλλά... Καλό ταξίδι,καλά επιστροφή και καλά να περάσετε!!!
  2. Φάνη οδηγώ εταιρικό skoda roomster με LPG kit Landi Renzo .Το αμάξι έχει 40000χλμ και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τώρα παλικάρια άμα αντέχει η τσέπη σας με την απλή 95 στα 1,80+ δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα πληρώνετε , εγώ πλέον δεν γουστάρω να τα πληρώνω! Και ναι ρε παιδιά στην τελική βγαίνει πιο φθηνό το LPG πώς να το κάνουμε.Η οικονομία φθάνει στα 140-150 χαω το 40%.Το έχω μετρήσει και στα 120 χαω που χτυπάμε χαλαρά 50%. Τώρα για τα πρατήρια που λες σε όλο το εθνικό δίκτυο έχει πρατήρια και προστίθενται συνεχώς.
  3. Το κακό ξέρεις ποιο είναι;Στο συνεργείο που πάω τελευταία φορά που έγινε σε άλλο αυτοκίνητο προγραμματισμός απομακρυσμένος σε BRC άγραφο είχαν αρκετά προβληματάκια. Την εκταση βέβαια δεν την γνωρίζω ούτε και το τι αμάξι ήταν.Θα είμαστε σε επαφή για το θέμα.Στέλνω και διάφορα mail σε συνεργεία της Αθήνας αλλά δεν μου έχουν απαντήσει εκτός από τον Qgas. Βλέποντας και κάνοντας. Όσα παιδιά πάντως από το Forum ενδιαφέρονται ας μας ,εταφέρουν την εμπειρεία τους από την έρευνα αγοράς,γιατί είναι πολύτιμη.
  4. mobile καλησπέρα, Μήπως μπορείς να τους ρωτήσεις εάν ο εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος ή θα γίνει επιτόπου στο συνεργείο; Για ρώτα το λίγο σε παρακαλώ και θα προσπαθήσω να το μάθω κι εγώ. Αρχίζω και βλέπω ζωηρό ενδιαφέρον για υγραέριο. Περιμένω και απάντηση από τσοπελογιάννη την οποία και θα δημοσιεύσω, καθώς επίσης και όποια πληροφορία και τιμή προκειμένου κάποια στιγμή να μπορέσουμε να τα κωδικοποιήσουμε και να βγάλουμε ένα πιο σφαιρικό συμπέρασμα.
  5. ΓΙΑ ΥΓΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΤ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΕΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 2000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΟ ΚΙΤ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΑΣ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ QGAS
  6. Παιδάκια,περιμένω τιμή και διαθεσιμότητα. Διαθεσιμότητα εννοώ ως προς το θέμα των παραμέτρων στον εγκέφαλο της μονάδας του LPG.Αν χρειάζεται απομακρυσμένο προγραμματισμό δεν το συζητάμε τον αφήνουμε. Ψάχνοντας όμως βρήκα και την πιθανότητα να υπάρξει και υγρός ψεκασμός από την Prins που θα έρθει τον Σεπτέμβρη. Θα στείλω στην qgas e-mail να δούμε τι θα μας απαντήσουν. Έχω την διάθεση να το ψάξω το θέμα γιατί δεν αντέχω άλλο να πληρώνω κοροϊδίστικα λεφτά για βενζίνη. Προτείνω σε όλα τα παιδιά του forum που τα ενδιαφέρει πραγματικά το θέμα να κάνουμε μια εμπεριστατομένη έρευνα αγοράς για να δούμε πραγματικά τι συμβαίνει. Το σίγουρο είναι ότι λόγω κινητήρα και ιδιομορφίας του θα πληρώσουμε παραπάνω...
  7. Καλησπέρα, Χαίρομαι που ξαναγράφω μετά από πολύ καιρό. Στο θέμα τώρα επειδή το ψάχνω αρκετό καιρό τώρα,μίλησα με το συνεργείο που πάω για το κιτ της BRC. Όσον αναφορά την αύξηση της κατανάλωσης είναι πολύ μικρή σε σχέση με το κέρδος που θα έχεις από την χαμηλότερη τιμή του υγραερίου. Είναι αδιανόητο να μας δίνεται η δυνατότητα σε τόσο εξελιγμένο κινητήρα να μην μπορούμε να βάλουμε κιτ LPG. Για το κιτ της BRC θα έχω νεότερα μέσα στην εβδομάδα και θα σας ενημερώσω.
  8. Λογικά πλην απροόπτου θ'ανέβω στη συνάντηση αυτή. Φάνη ασ την κάνουμε και Λίμνη Πλαστήρα κι εκεί όμορφα είναι.
  9. Λογικά θα έρθω(+2).Απλά επιφυλλάσομαι γιατί κι άλλες φορές το είπα και δεν ήρθα αλλά πιστεύω ότι δεν θα προκύψει κάτι έκτακτο.Ηλία(Doctordim) που είσαι;
  10. +1 Παιδιά είμαι μέσα!!!Αν και δεν θα είμαι Τρίκαλα όπως υπολόγιζα θα έρθω από Θήβα!
  11. Φίλε μου που μένεις αν επιτρέπεται;
  12. E-tuners κι 'Αγιος ο Θεός.Με καλή βενζίνη σκοτώνει το TSI.Ευχαριστώ Κρίτωνα και φυσικά Πάνο(Activious),που μου τους σύστησε.H βελτίωση έχει φτάσει τα 10Κkm.
  13. Ας τα πούμε με το καλό στη Λάρισα πρώτα και στην εκεί συνάντηση το κανονίζουμε επιτόπου για Κοζάνη ή Γρεβενά.Πάντως ρε Πανούλη αν έφτασες Κοζάνη τα Γρεβενά ρε φιλαράκι 20' είναι δεν είναι τίποτα.Με καλό συντονισμό μάλιστα μπορεί να μαζευτεί κόσμος και ντουνιάς γιατί είναι πάνω στην Εγνατία(Ήπειρος,Δυτ. και κεντρική Μακεδονία,Θεσσαλία) και αν ψαχτούμε με άτομα που ξέρουν δεν χρεςιάζεται να πάμε μέσα στα Γρεβενά. Υ.γ:Θα σε πάω στο καρναβάλι της Κοζάνης Πάνο!!!!
  14. Γεια σου Πάνο μου λεβέντη!!!!!!!!!! θα σε πάρω αύριο τηλέφωνο για τα χρόνια πολλά.Ναι μέσα για Λαμία.(Να μοιράζουμε και κανά διοδιάκι...)
  15. Κάπου να μοιράζουμε τα διόδια!Χα χα χα χα :rofl: Καλή χρονιά σε όλους!
  16. Τι γκανεμιά αυτή ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω όλοι να φτάσανε όλοι με ασφάλεια σπίτια τους.
  17. Παιδιά καλό ταξίδι,προσοχή στον δρόμο,να περάστε καλά περιμένουμε νέα!!!
  18. Επαγγελματικές υποχρεώσεις θα με κρατήσουν μακριά..... Επιφυλάσομαι για την επόμενη εκδρομή
  19. Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω :( Στην επόμενη τοπική όμως θα κάνω ότι μπορώ. Σόρυ Acti αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να φύγω από Τρίκαλα....
  20. Από Παρασκευή θα είμαι κι εγώ στην Κέρκυρα για δουλειά αν κανονιστεί τίποτα μιλάμε με πμ και κανονίζουμε να βρεθούμε!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.