Jump to content
poen

Φλογερα ?

Recommended Posts

Posted (edited)

Λοιπον.

Golf V tsi 122ps (tuned) 9/2008 27000 περιπου χιλιομετρα.

σημερα εκανα ταξιδι αθηνα λαρισα μπηκα λαρισα σπιτι μου και μετα απο καμια ωρα ξανα πηγα στο αμαξι.

με το που ξεκινησα ακουω ενα θορυβο πραγματικα σαν φλογερα.

οπως ακουγονται τα φρενα ωταν ειναι λιγο φαγομενα τα τακακια? ενα τετοιο πραγμα λιγο σε πιο χαμιλη ενταση και λιγο διαφορετικη συχνοτητα πιο διαπεραστικος. σαν να συντονιζει ηχειο ενα πραγμα.

στην αρχη δεν μπορουσα να εντοπισω απο που ειναι στη συνεχεια καταλαβα οτι 90% ειναι απο πισω μαλον αριστερα.

με το που σταματαω τελειως δεν ακουγεται κ λιγο πριν σταματησω τελειως γινεται ποιο εντονο.. ολα αυτα χωρις να παταω φρενο ακουγεται συνεχεια μεχρι τα 60-70 χιλιομετρα. σιγουρα δεν ειναι απο το χορο της μηχανης

τι λετε να ειναι?? να παω το πρωι στην vw?

ps:ωταν στριβω αριστεροστροφα δεν ακουγεται η μαλον ακουγεται διακεκομενα...

Edited by poenstar
Posted

λοιπον σημερα εκανα ενα πειραμα εσβησα τον κινιτηρα και αφησα το αμαξι να τσουλησει και συνεχισε να ακουγεται.

το κανει μονο ωταν ζεσταθει το αμαξι ομως..

πηγα σε vw μου ειπαν να ριξω νερο και αερα με πιεση μηπως εχει κατσει κατι αναμεσα σε δισκο-τακακι κ να ξαναπαω.

τι λετε?

Posted

Αν ακους κατι οπως κατι BMW παλια e36 συγκεκριμενα που σφυριζουν τα ηχεια..

Το ακουο και εγω αλλα εγω το ακουω συγκεκριμενα οταν ειναι κρυο και κραταει το ρελαντι ψηλα

μετα σταματαει..

Posted

news: εριξα νερο με πιεση και μετα με αερα.

σταματησε για 5-6 χιλιομετρα και μετα παλι τα ιδια.

οσο ποιο πολλα χιλιομετρα κανω τοσο ποιο πολυ ακουγεται. με το που ξεκινισω πρωι ας πουμε μετα απο πολυωρη σταση πανω απο 8-10 ωρες δεν το κανει.

τι να τους πω να κοιταξουν; λογικα τεταρτη θα παω.

geo λες να ειναι αυτο;

Posted

Ρουλεμάν πίσω αριστερού τροχού είναι φίλε μου και αν είσαι σε εγγυήση η επέκταση δε θα πληρώσεις τίποτα.

καλησπερα.

εισαι σιγουρος? ειχες καποια εμπειρια σχετικη? αυριο θα παω απο εκει.. οσο παει γινεται χειροτερο. εχω τρελαθει