poen Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 (edited) Λοιπον. Golf V tsi 122ps (tuned) 9/2008 27000 περιπου χιλιομετρα. σημερα εκανα ταξιδι αθηνα λαρισα μπηκα λαρισα σπιτι μου και μετα απο καμια ωρα ξανα πηγα στο αμαξι. με το που ξεκινησα ακουω ενα θορυβο πραγματικα σαν φλογερα. οπως ακουγονται τα φρενα ωταν ειναι λιγο φαγομενα τα τακακια? ενα τετοιο πραγμα λιγο σε πιο χαμιλη ενταση και λιγο διαφορετικη συχνοτητα πιο διαπεραστικος. σαν να συντονιζει ηχειο ενα πραγμα. στην αρχη δεν μπορουσα να εντοπισω απο που ειναι στη συνεχεια καταλαβα οτι 90% ειναι απο πισω μαλον αριστερα. με το που σταματαω τελειως δεν ακουγεται κ λιγο πριν σταματησω τελειως γινεται ποιο εντονο.. ολα αυτα χωρις να παταω φρενο ακουγεται συνεχεια μεχρι τα 60-70 χιλιομετρα. σιγουρα δεν ειναι απο το χορο της μηχανης τι λετε να ειναι?? να παω το πρωι στην vw? ps:ωταν στριβω αριστεροστροφα δεν ακουγεται η μαλον ακουγεται διακεκομενα... Edited November 18, 2009 by poenstar Quote
poen Posted November 19, 2009 Author Report Posted November 19, 2009 λοιπον σημερα εκανα ενα πειραμα εσβησα τον κινιτηρα και αφησα το αμαξι να τσουλησει και συνεχισε να ακουγεται. το κανει μονο ωταν ζεσταθει το αμαξι ομως.. πηγα σε vw μου ειπαν να ριξω νερο και αερα με πιεση μηπως εχει κατσει κατι αναμεσα σε δισκο-τακακι κ να ξαναπαω. τι λετε? Quote
playmaker Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 να πας το αυτοκινητο σου σε διαγωνισμο οτι παιζει φλογερα !!!!!! Quote
diMake Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 Αν ακους κατι οπως κατι BMW παλια e36 συγκεκριμενα που σφυριζουν τα ηχεια.. Το ακουο και εγω αλλα εγω το ακουω συγκεκριμενα οταν ειναι κρυο και κραταει το ρελαντι ψηλα μετα σταματαει.. Quote
Geopan Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Για ρουλεμάν τροχού μου φαίνεται! Εγγύηση και γρήγορα πριν σπάσει Quote
poen Posted November 21, 2009 Author Report Posted November 21, 2009 news: εριξα νερο με πιεση και μετα με αερα. σταματησε για 5-6 χιλιομετρα και μετα παλι τα ιδια. οσο ποιο πολλα χιλιομετρα κανω τοσο ποιο πολυ ακουγεται. με το που ξεκινισω πρωι ας πουμε μετα απο πολυωρη σταση πανω απο 8-10 ωρες δεν το κανει. τι να τους πω να κοιταξουν; λογικα τεταρτη θα παω. geo λες να ειναι αυτο; Quote
ElectricSun Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Ρουλεμάν πίσω αριστερού τροχού είναι φίλε μου και αν είσαι σε εγγυήση η επέκταση δε θα πληρώσεις τίποτα. Quote
poen Posted November 24, 2009 Author Report Posted November 24, 2009 Ρουλεμάν πίσω αριστερού τροχού είναι φίλε μου και αν είσαι σε εγγυήση η επέκταση δε θα πληρώσεις τίποτα. καλησπερα. εισαι σιγουρος? ειχες καποια εμπειρια σχετικη? αυριο θα παω απο εκει.. οσο παει γινεται χειροτερο. εχω τρελαθει Quote