Jump to content

Infected-Mushroom

Members
  • Posts

    544
  • Joined

  • Last visited

About Infected-Mushroom

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

Infected-Mushroom's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. τα αυτοκινητα που εχουνε περισσοτερο απο 10 χρονια κυκλοφοριας νομιζω οτι θα ειναι εκτος της εκτακτης εισφορας...!!!
  2. Φιλε Μιχαλη... οταν ειχα καποτε και εγω το tsi φ.π.ε τα κουπερακια μαμα ηταν πολυυυυυυ πισω... εισαι τουλαχιστο 25-30 αλογα πανω απο το κουπερ το οποιο ειναι με μαμα πιεσεις σικωνει ενα οβερ της πλακας και μετα ολα πεφτουν... ενω εσυ κρατας... οι θερμοκρασιες δεν θα επηρεασουν μονο το δικο σου αμαξι αλλα και το δικο του... και στην τελικη κανε ενα και μονο πατημα... το ιντερκουλερ σου ειναι ιδιο με του gti οποτε για 1-2 πατηματακια αντεχει δεν εχεις θεμα...
  3. τον jap πρωτα ο θεος θα τον παρω του χρονου γιατι πρεπει να μαζευτουν λεφτα και για την αγορα αλλα και για την βελτιωση... δεν θελω σε καμια περιπτωση να βαλω γραμματεια και λοιπες μαμακιες... και παλιο μοντελο 00-01 το πολυ για να γλυτωσω την εκτακτη εισφορα για τα 2λιτρα...
  4. χεχεχε! δεν εμαθα τα παρελκωμενα της κοντρας... φιλοι δεν θα ελεγα οτι ειναι απλα ο φορντακιας προτεινε πατημα και εγινε...!!! το γελιο της υποθεσης ειναι οτι ο new owner εχει αγορασει ηδη μια 28....!!!!!!! και μπιελες και πιστονια... μετα τον σεπτεμβριο το tsi θα ανεβει αθηνα για να ανεβει σε ιποδυναμμη αγνωστων στοιχειων ακομα...!!!
  5. golf tsi vs focus st 1st stage σημειωσατε 1... το πατημα εγινε χθες στον Ναυπλιο υπαρχει και βιντεο.. οδηγος ο καινουριος ιδιοκτητης του tsi μου...!!! το tsi περασε μπροστα στα 800 μετρα με 1 καπω διαφορα...!!! οταν ειχα το tsi στα 1000 μετρα το focus st (1ο σταδιο απο etuners) ηταν μπροστα μου κανα κενο με το ζορι...!!! και μιλαμε για 300 αλογακια και 45 κιλα ροπη και 2500 κυβικα...!!!
  6. ευκολα 3 κενα μπροστα το tsi... μην σου πω και παραπανω...
  7. 90.000 klm με 2 μπαρ οβερ και 1.5 σταθερο...!!! και συνεχιζουμε... στα χερια αλλου ιδιοκτητη βεβαια...!!! γκολφω rules... ακομα...!!!!!
  8. η ροπη σε μπροστινοκινητο αμαξι ειναι κατα και οχι υπερ... πολυ σπινιαρισμα... καλυτερα να ειχε 1.6 σταθερο σε ολο το φασμα παρα 2μπαρα και μετα να πεφτει... τα ιδια θεματα ειχα και εγω...!!! πειραματικο γιατι φιλε? εχει γινει το αναλογο προτζεκτ του νικου και σε αλλα αυτοκινητα...!!! τα ορια ανοχης του μοτερ αγγιζουν τα 330 αλογακια περιπου...!!! οποτε ειναι πολυ safe ακομα ο νικος...!!!
  9. χμμμμμμ!!!! πολλα/στης λογικα θα το εβγαζε στο vagcom
  10. +1 κουμπωτο μπαινει και εφαρμοζει τελεια... αν και η γνωμη μου μετα απο 3+ χρονια χρησης με ic s3 για το π...ς ειναι δεν κανει τπτ...!!!
  11. tsi - tfsi αλλα οπως και να χει πρεπει να βρεις τρομπα για αυτο...
  12. δεν δοκιμασα να το βρω σαν ανταλλακτικο γιατι ετυχε να εχει εκεινη την στιγμη μια τρομπα ο μηχανικος μου και την βαλαμε κατευθειαν πανω...!!! βασικα δεν περνεις αντλια... περνεις ολη την τρομπα βενζινης για ενα τσιμουχακι...
  13. αλλο η τρομπα βενζινης αλλο η αντλια υψηλης...!!! η τρομπα απλα περνεις την εργοστασιακη και ξαναβαζεις το εμβολο μεσα της autotech η kmd... ενταξει εμενα εγινε μετα απο 80.000 χλμ περιπου... και δυστηχως ναι ισως ξανασυμβει... μπορεις απλα να παρεις και το τσιμουχακι απο καμια μεταχειρω tfsi - tsi και να το βαλεις μεσα...!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.