Jump to content

nm92043

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nm92043

  1. Φίλοι, πρόσφατα ακύρωσα παραγγελία αυτοκινήτου η οποία είχε καθυστερήση στην παράδοση κατα 3 μήνες. Ο αντιπρόσωπος της VW όταν του ζήτησα την επιστροφή της προκαταβολής μου είπε: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ. Αυτή η πολιτική του αντιπροσώπου της VW είναι αντίθετη με τον όρο του συμφώνου παραγγελίας που λεει ότι αν η παράδοση είναι εκπροθεσμη πέραν των 45 ημερων, ο πωλητής υποχρεούται να επιστρέψει ατόκως την προκαταβολή στον αγοραστη αν ο δευτερος ακυρώσει την παραγγελία. Φίλοι, θερμή παράκληση σε όποιον του έχουν έπιβάλει τέτοιον όρο περί αναμονής (μεχρις ότου πουληθεί το αυτοκίνητο) προκειμένου να του επιστρέψουν την προκαταβολή, ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ. Σας ευχαριστώ
  2. Καλως ήρθες στο club των ταλαιπωρημένων με την παράδοση του TIGUAN. Εγώ το παρείγγειλα 01.03.2008 με παράδοση τον Αυγουστο 2008 και τελικά ακύρωσα Δεκέμβρη 2008!!! Το ενδιαφέρον για όλους όσους περιμένουν, είναι ότι ο έμπορος προσπαθεί να μου φάει την προκαταβολή.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.