Jump to content

Scorpio

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Scorpio

  1. 118 ευρώ σε πληροφορώ είναι πολύ "καλά". Εγώ πληρώνω για -άκου τώρα- "Λιπαντικό service" λέει 138-145 ευρώ στο Φιλιππαίο. Κι όταν τους παραπονέθηκα για το ποσό, μου είπανε ότι εμείς εδώ βάζουμε και το αυτοκίνητο στο διαγνωστικό και το κοιτάμε. Και το κάνουμε και δοκιμή. Τα σχόλια θα τα αφήσω τώρα στους αναγνώστες εδώ... Λες και μιλάνε σε καμιά κυρά-κατίνα με μπικουτί στα μαλλιά. Και καλά κάνεις κατά τη γνώμη μου και το ξάχνεις, γιατί αν το έψαχναν κατά τον ίδιο τρόπο και όλοι οι λοιποί (λεφτάδες δε θα είχαμε φτάσει στο σημείο να πληρώνουμε στην ΕΚΚΑ για το e270 1.400 ευρώ service και στο Θεοδωρόπουλο στην Κόρινθο 500 μαζί με τα τακάκια. Το να κοιτάς το συμφέρον σου δεν είναι γυφτειά. Όποιος το υποστηρίζει αυτό είναι το λιγότερο βλάκας. Αλλά θα βάλεις μάλλον το Mobil που σου πρότειναν και οι άλλοι και όλα είναι οκ. Να πηγαίνεις να τα αγοράζεις μαζί με το φίλτρο και να τα πηγαίνεις εσύ στο συνεργείο στο service. Διαφορετικά θα απειληθείς οτι θα χάσεις την εγγύηση. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
  2. Γειά σας και καλή χρονιά. Θέλω να αλλάξω μπαταρία στο Golf GT του 2006 που έχω γιατί με έχει ήδη αφήσει 1 φορά. Επειδή έχουν αγριέψει τα πράγματα και κοιτάνε όλοι να μας γδάρουνε, μήπως έχεις κάποιος να προτείνει που να παω να την αλλάξω; Επίσης υπάρχει πρόταση για μεγαλύτερη ή όχι; Βάζουμε της μάνας του ή άλλης εταιρείας; Ευχαριστώ...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.