Jump to content

saracen13

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by saracen13

  1. Αν και δεν προτείνεται λόγω του οτι δεν έχει ζώνη...Έχω βάλει κάποιες φορές 3ο άτομο στη μέση με ένα μαξιλαράκι πάνω στο ντουλαπάκι. Όμως max 40 κιλά άτομο βάζω να κάτσει εκεί...Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό...
  2. Thanks!!! Όντως πολύ ενδιαφέρον το προγραμματάκι με το 1000άρικο...Αλλά ας περιμένουμε να δούμε και από κατανάλωση τι θα κάνει....
  3. Καλησπέρα. Ανοίγω το topic για να ρωτήσω κάτι (αν το έχει ακούσει κάποιος σας). Επειδή το gps που δίνουν με τα passat ή τα passat cc (με το 510 anyway) δεν υποστηρίζει Κρήτη, κάτι έχω ακούσε οτι γίνεται σε κάποια "ψαγμένα" καταστήματα να μου βάλουν στο 510 gps με χάρτες όλης της Ελλάδας. Ισχύει; Έχει ακούσει κανείς κάτι τέτοιο; Thanks εκ των προτέρων για reply!
  4. Και γω το προτείνω ανεπιφύλακτα αν και το χω μόλςι 2 βδομάδες. Και γω του χω βάλει κάποια καλούδια παραπάνω (510, πολ. τιμόνι, auto park pilot, καθρέπτες θερμ εξωτ αναδιπλ., media in, interlagos, bluetooth phone) το έχω σε μαύρο πέρλα και είναι unπαίχταble! Μην το σκέφτεσαι!!! Ακόμα διαβάζεις το topic;;; Πήγαινε πάρτο!
  5. Καλησπέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα! Εδώ και 1 βδομάδα είμαι περήφανός κάτοχος ενός Passat CC 1.8 μαύρου και φυσικά δεν έχω λόγια να περιγράψω το αμάξι! Το πήρα μαύρη πέρλα, με ζάντες interlagos, το 510 ηχοσύστημα, πολυλειτουργικό τιμόνι, media in, αυτόματο κλείδωμα και εκκίνηση χωρίς κλειδί kessy, park assist, park pilot (πολύ γέλιο εδώ και απίστευτη ακρίβεια!), bluetooth τηλέφωνο, καθρέπτες εξωτερικούς αναδιπλώμενους - θερμαινόμενους με led κλπ κλπ Γενικά δηλαδή το έφτιαξα λιγάκι! Από εντυπώσεις...απερίγραπτο αν και ακόμα το στρώνω (δεν έχω κάνει ούτε 300 km ακόμα). Αλλά το αμάξι μέσα - έξω είναι όλα τα λεφτά! Απίστευτο και το ποστ μπαγκαζ! Χάος! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον το σκέφτεται!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.