Jump to content

johnk

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by johnk

  1. Eγω εχω 20 εβδομαδα παραγωγης. Με πηρανε τηλ χτες και μου ειπανε οτι κατασκευαστηκε και αρχες του ιουνιου θα ειναι αθηνα.
  2. Γεια σου φιλε και στους υπολοιπους φιλους που εχουν η θα αποκτησουν τον "ανεμο"! Μπαινω στο ψητο απευθειας. Με πηρανε απο την αντιπροσωπεια και μου ειπανε οτι θα κατασκευαστει ο μαυρος "ανεμος" που τους εχω παραγγειλει (απο τα μεσα φλεβαρη) την 11 Μαιου με 15. οι αλλαγες στο εσωτερικο θα πιασουν και μενα? Αν γνωριζεις, η καποιος απο τους φιλους εδω θα του ημουν ευγνωμων. ευχαριστω
  3. καλο ιουλιο δηλαδη? ...Αρκετο διαστημα για να μαζεψω παραπανω χρηματα. τι χρωμα το πηρες?
  4. kosmokar Λ.Συγγρου! η παραγγελια εγινε 16/02/09 και οχι 16/01/09 . ποτε με βλεπεις να παραλαμβανω?
  5. Γεια σας παιδια! σημερα 16/01/09 το παραγγηλα+ειμαι μελος πλεον +με την βουλα...! 1400cc 160HP μαυρο περλα με: ζαντες 17 του στανταρ εξοπλισμου δερματινο σαλονι τρουφα σκουρα κρυσταλλα ελεγχο πιεσης ελαστικων πανοραμικη οροφη πακετο καθρεφτων rcd510 χenon 4-4,5 μηνες αναμονη μου ειπανε...
  6. Δηλαδη εγω που θα το παρηγγηλω μεσα στο μηνα φλεβαρη με :160ps χρωμα μαυρο περλα, Bi xenon , ηλιοροφη, φιμε κρυσταλλα, r c d 510 dunaydio excite, media in , ελεγχος πιεσης ελαστικων, park pilοt, πακετο καθρεπτων + PLΑ και συναγερμος δωρο. ποτε λετε να το παραλαβω αν την κανω μεσα στη βδομαδα που ειμαστε?
  7. γεια σας παιδια! ειμαι ενα βημα πριν την τελικη του παραγγελια! Εχω τους εξης προβληματισμους+θελω γνωμες. μου αρεσουν ολα στο σπορ πακετο εκτος απο τις 17αρες ντονιγκτον. προτιμω τις λονγκ μπιτς. τι λετε αξιζει η θυσια...?! το χρωμα του σιροκο θα ειναι μαυρο η κοκκινο με ηλιοροφη+φιμε κρυσταλλα (αν δεν παρω το σπορ πακετο). Η ρυθμιση αναρτησης dcc σε σχεση με χειροκινητο κιβωτιο ειναι χρηστικη ωστε να την προτιμησω εναντι της ηλιοροφης? ειναι πολλα τα λεφτα για τα προσθεσω ολα! Οσοι το εχουν στην κατοχη τους θα μου ηταν ενδιαφερουσα η αποψη τους.
  8. το κοκκινο σε εκθεση το εχω δει και ειναι εντυπωσιακο! Απο την αλλη σκεφτηκα και το μαυρο που ειναι πιο διαχρονικο χρωμα !δεν ξερω! εξω μονο μαυρο και ασπρο εχω δει να κυκλοφορουνε.
  9. file Danny ευχαριστω πολυ για τις φωτο. ειμαι μεταξυ σαλσα κοκκινο σουματρα και shadow blue. δυσκολη επιλογη!!!
  10. Γεια σας παιδια ! Αν μπορει καποιος να κατεβασει φωτο για τα χρωματα shadow blue , aσημι . αν ειναι εκτος εκθεσης ακομη καλυτερα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.