Jump to content

welcomegreece

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About welcomegreece

  • Birthday 10/05/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 2

welcomegreece's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εχει βαλει κανεις αυτο το μοτερ σε ΜΚ2? Θελω να αυξησω την ιπποδυναμη υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος? Βασικά ψάχνω για κάποιο supercharger kit .... καπου διαβασα ότι τα φτιαχνουν με supercharger απο ΜΙΝΙ! Εχει κανεις κάποια ιδέα?
  2. Παιδιά έχω Golf 2 GTi 89 Μοντέλο 8v μετατροπή σε 2λιτρο 8v από Golf 3 GTi κωδικός κινητήρα 2Ε για τον ενδιαφερόμενο μια βόλτα θα του λύση πολλές απορίες. Το αμάξι βρίσκεται στην Τρίπολη - Αρκαδίας. Όσο για το σασμάν είναι πλέον και αυτό από GOLF 3 GTi πολύ γρήγορα μετά την αλλαγή δεν άντεξε...! Το πρόβλημά του είναι ότι δεν έχει πάει ποτέ σε σωστό ΜΑΣΤΟΡΑ.... και θέλει να ρυθμιστεί σωστά!!! Κατά τα άλλα από το 2001 μέχρι σήμερα δεν του έχω ρίξει ούτε σεντς!. Το μόνο θέμα όπως έχουν αναφέρει κάποιοι είναι το θέμα με το λάδι....αν το σχίζεις θα τρώει και λαδάκια. Ένας μηχανικός δεν λέω ονόματα πολύ γνωστός μου είχε αναφέρει ότι ο κατασκευαστείς στα 8βάλβιδα δίνει 1 λίτρο τα 5.000χιλ. Το πρόβλημα λύνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό με ARAL 10-40 τα καλύτερα!!!!.
  3. Περιμένω να μάθω περισσότερα αν και είδα ότι το mega squirt τα έχει τα λεφτουδάκια του!!! Ξέρεις στο φιλαράκι σου τι θερμοκρασία λαδιού δείχνει;
  4. Χαίρετε, Βασικά έχω ένα Golf 2 Gti Μοντέλο 89. Η μηχανή του ήταν 1.8 8v και τώρα έχω βάλει 2.0 8v 2Ε από Golf Mk3 Gti Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει το ίδιο; Υπάρχει κάποιος που οδηγάει Golf Mk3 Gti με αυτό το μοτέρ; Το ίδιο μοτέρ φοράνε Passat, Vento, Corrado. Έψαξα και δε βρήκα κανέναν να έχει αυτό το μοτέρ πόσο μάλλον να γνωρίζει τεχνικά θέματα και προβλήματα. Η ακόμη πιο πέρα να έχει κάνει και βελτιώσεις. Αν υπάρχει κάποιο σχετικό topic παρακαλώ ενημερώστε με
  5. ΦΟΡΑΩ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 2.0L 2Ε ΑΠΟ GOLF MK3 ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ARAL 10W-40W. ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!.
  6. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να με ενημερώσετε που μπορώ να βρω τις 2 πόρτες (οδηγού-συνοδηγού). Το αμάξι είναι μοντέλο 1989 με τον καθρέφτη στην γωνιά της πόρτας. Ακόμη ψάχνω για τα λάστιχα του "ουρανού", αυτά που ξεκινούν από τα κολονάκια στις πόρτες και καταλήγουν στο πίσω μέρος του ουρανού με το πορτ-μπαγκαζ. Το ιδανικό θα ήταν να βρω και το λάστιχο περιμετρικά της οροφής. Έχει πάρει κανενός το μάτι τίποτα; Πληροφορικά το χρώμα του αυτοκινήτου είναι κόκκινο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.