Jump to content

angeloss

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by angeloss

  1. Υπάρχει περίπτωση (μια υπόθεση κάνω..) οι τριγμοί στο πίσω μέρος να υπάρχουν σε αυτοκίνητα με αισθητήρες παρκαρίσματος ΜΕΤΑ ? Δηλαδή κάποια απροσεξία κατά την εγκατάσταση ??(ξήλωμα -κούμπωμα προφυλακτήρα ?)
  2. Το Park Pilot - VW Αισθητήρες Παρκαρίσματος Πίσω αξίζει τα λεφτά του σε συνδυασμό με το Ράδιο-CD "RCD 510" ?? Οι Αισθητήρες Παρκαρίσματος είναι χρήσιμοι, ειδικά σε Scirocco (τουλάχιστον μέχρι να συνηθίσει κανείς τον όγκο του), αλλά μήπως το κόστος τους είναι υπερβολικό?? 465 Ε!!! Οι Αισθητήρες Παρκαρίσματος της META κοστίζουν το ένα τρίτο της αξίας του Park Pilot της VW και κάνουν την ίδια δουλεία(χωρίς βέβαια την γραφική απεικόνιση στο RCD 510). Ποια είναι η άποψή σας?? Υπάρχει κάποια άλλη διαφορά στα δυο συστήματα??? Διαφορά στην εγκατάσταση η κάποια οπτική-αισθητική διαφορά?? Thx.
  3. Τελικά δεν έχουμε φωτογραφίες ? Κάποιος με ηλιοροφή να μπορεί να βγάλει μερικές? Thx
  4. Έχουμε φωτογραφίες από ηλιοροφή από μέσα ?? Ειδικά με sport packet ( με το μαύρο ουρανό ) από μέσα πως είναι ? Για να δούμε πως φαίνεται ,πως κλείνει και το εσωτερικό κάλυμμα τη οροφής. Δεν κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες στο νετ οπότε όποιος μπορεί να βγάλει μερικές..
  5. Εχω την εντιπωση οτι η πρωτη ειναι του Scirocco και η δευτερη του Golf. Στην πρωτη δεν φαινονται τα lεds. Έχουμε foto από ιδιοκτήτες Scirocco ?? Υπάρχει και φωτισμός στα πόδια??
  6. angeloss

    Golf VI

    Καλημέρα! Έχει κανείς φωτογραφίες να ανεβάσει από Golf για να δούμε χρώματα?? Έκτος των Site της Vw.
  7. Καλημέρα! O εργοστασιακός συναγερμός vw "PLUS" τι Features έχει ?? Υπάρχει κάποιο Manual ? Εντυπώσεις κάποιου ιδιοκτήτη Scirocco ??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.