Jump to content

donatos

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About donatos

  • Birthday May 25

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

Recent Profile Visitors

3,162 profile views

donatos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μπορείς να το αλλάξεις από το μενού στην οθόνη.Δες το manual είναι πολύ απλό.
  2. Εφτά λεπτά ζέσταμα θέλει η φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ για να ξεκινήσει το scirocco 20 δεύτερα είναι καλά.Και άλλα τόσα πριν το σβήσουμε.
  3. Για την ζωή του συγκεκριμένου κινητήρα το Α και το Ω είναι όμως μόνο το 5w40 και όχι το 10w40.
  4. Δε μπορώ να καταλάβω πως λέει κάποιος ότι ένα λάδι είναι καλύτερο από κάποιο άλλο και ταυτόχρονα δεν κατανοεί ούτε τι σημαίνουν οι προδιαγραφές.Το να βάλεις πχ 502 00 στον TSI είναι μάλλον καταστροφικό.Γιατί δεν βάζετε τα προτεινόμενα από τον κατασκευαστή castrol 5W30;Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι τα χ λάδια είναι καλύτερα από τα Castrol τι θα κερδίσετε παραπάνω στα περίπου 200000 km που θα κάνετε με το αυτοκίνητο;Θα καίει λιγότερο λάδι ή δεν θα έχει καθόλου φθορές το μοτέρ.Μάλλον γίνεται συζήτηση για την συζήτηση.
  5. Τι πίεση έχετε στα λάστιχα;Να αναφέρουμε μάρκα και διάσταση ελαστικών.
  6. Και στο Rallye τα potenza σκληρά ήτανε και είχα βάλει Vredestein και είχα πάθει πλάκα....
  7. Για το στρίψιμο αργότερα γιατί ακόμη στρώνω το μοτέρι.Και μην ακούσω κανέναν ότι δεν θέλει στρώσιμο......
  8. Το δικό μου έχει Continental SportContact 2 225/45-17 91W.Έχουν όλα την ίδια μάρκα ελαστικών;
  9. Δεν διαφωνώ ούτε θέλω να επιβάλλω την άποψη μου αλλά οι ψηφοφόροι έχουν δει τα παραπάνω χρώματα στο αυτοκίνητο;Οι φωτογραφίες δεν είναι απεικόνιση της πραγματικότητας.
  10. H κατάταξη μου με βαση αυτά που έχω δει μπροστά μου: 1.viper green (αυτό έχω κιόλας) 2.sumatra (όμορφο και κυριλέ) 3.candy white (αν και απλό είναι ωραίο.Είναι όμως ακρυλικό σαν αυτό που βάφουν και τα βανάκια) 4.rising blue (το περίμενα καλύτερο.¶σε που είχα μπλε rallye..) 5.opal silver (ένα ωραίο απαλό χρωματάκι.Του πάει πάντως) 6.deep pearl black(γαμάτο χρώμα το οποίο όμως στο scirocco εξαφανίζει καμπύλες και λεπτομέρειες ειδικά στην μούρη και φυσικά το δείχνει μικρότερο) 7.???? red (δεν ξέρω πιο απ τα δύο είδα αλλά είναι εντελώς άκυρο για scirocco) 8.reflex silver (ε όχι και scirocco με χρώμα για ταξί.Μακράν το πιο μάπα χρώμα).
  11. Ολα τα χρώματα έχουν κωδικούς δεν τα ανακατεύουν στα κουτιά για να βγουν.Για να βγει διαφορετικό πρέπει ή να είναι ξεθωριασμένο ή να είναι μπούφος ο φανοποιός.Όσο για μπάλωμα δεν υπάρχει χειρότερο από το κόκκινο στην χώρα που είμαστε λόγω ήλιου.Για το πορτοκαλί Dark Angel συμφωνώ απολύτως.Μάλλον θα το δούμε αργότερα στο facelift σε πιο μεγάλη παλέτα γιατί πλην του viper green όλα τα υπόλοιπα χρώματα είναι τα του EOS.
  12. Αντιθέτως τα εγγλέζικα τα βρίζει και ειδικά τα παλιά.Εντάξει το τραβάει αρκετά πολλές φορές αλλά μην ξεχνάς ότι είναι ¶γγλος με διαφορετικό χιούμορ απ το δικό μας.Πάντως δες το TOP25 του για να εκπλαγείς και για να γελάσεις.Δε λέω ότι είναι αντικειμενικός αλλά αν σου πιάσει στο στόμα το αυτοκινητό σου είσαι για αλλαγή.Ρώτα και εμένα που είχα Peugeot τι έχω ακούσει απ το άτομο.....
  13. Καταρχήν είναι βατραχί και όχι της κάμπιας .Μόλις το δεις πάρκαρε δίπλα και κλάψε για την επιλογή σου.¶λλωστε όταν το προτείνει ο Jeremy του Τop Gear δεν χρειάζεται καμία διαπίστευση.
  14. Σήμερα στην Ηγουμενίτσα είδα scirocco με αυτοκόλλητα των 4Τροχών πραφανώς για δοκιμή.Τι χρώμα ήταν;Μα φυσικά viper green.
  15. Δεν το έχω δει αλλα στις φωτό φαίνεται καλό.Με 160 εννοείται....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.