Jump to content

chris790

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About chris790

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

chris790's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. παιδιά το ξέρω θα μου έρθει κανα δισκόφρενο στ κεφάλι... αυτά τα TEVES σε σχέση με τα 4πίστονα της brembo τι λένε;;; καλύτερα ή χειρότερα;;;
  2. βάλε υπότιτλους σε παρακαλώ... τι να πνίξει το ποτάμι;; θα πάω αλλά θα μου πείτε τελικά τι δισκόφρενα φοράει;;;
  3. 1) Με το φσουτ έχω φάει κόλλημα γιατί μου το κάνει και το μιτο και τρελαίνομαι!!! 2) όσον αφορά τα φρένα.... ρωτάω γιατί δεν έχω δει πουθενά την μάρκα των φρένων... είναι της vw ή της brembo;;; 3) δηλαδή τρένο.... Λέω να πάω να κάνω του ένα τεστ με τα δικά μου κριτήρια....
  4. Παίδες σκέφτομαι να πάρω το τελειότερο αμάξι που έχουν δει τα πανέμορφα γαλαζοπράσινα με κόκκινες πινελιές μάτια μου. Λοιπόν πέρα από την πλάκα το σκέφτομαι αλλά χρειάζομαι λίγη βοήθεια και που αλλού θα μπορούσα να απευθυνθώ;;;; μόνο εδώ... Στο ψητό... έκδοση 1.4 με τα 160 άλογα πληροφορίες.... 1) ακούγεται το φσουτ της τουπίνας όπως στο mito της alfa romeo;;;;, γελοίο αλλά εμένα με τρελαίνει!!! 2) έχει το νεύρο που όλοι θέλουμε ή απλώς την δύναμη των 160;;; 3) τι δισκόφρενα παίζουν;;; 4) τρένο ή πέφτουμε από κάτω στις στροφές;;; αυτά προς το παρόν... όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!
  5. Hello από το Ηράκλειο τση Κρήτης... με λένε Χρήστο, είμαι 18+, φοιτητής και γουστάρω τρελά το scirocco.... αλλά θέλω μερικές πληροφορίες ( ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ;;;; ) και καλώς σας βρήκα!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.