Jump to content

gmilas

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About gmilas

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

gmilas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ρε παιδια η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει με την κοστολογηση του Tiguan και την οικονομικη κριση. Εαν θυμαμαι καλα το Escape οταν πρωτοβγηκε ειχε γυρω στα 28000 μετα πηγε στα 28600 και τωρα με την οικονομικη κριση που υποτιθεται θελουν να δελεασουν τον υποψηφιο αγοραστη το πηγαν στα 28950???
  2. Ε ενταξει ρε man ειπαμε αλλα οχι και ετσι. Δεν πρεπει να φοβομαστε τα ηλεκτρονικα γιατι για αυτο τα βαλανε εκει για να μας σωσουν οχι να μας σκοτωσουν Με αυτη τη λογικη θα μπορουσε να σταματησει να λειτουργει και η τρομπα βενζινης, το park assist να αποφασισει να στριψει αριστερα αντι για δεξια που θες εσυ με 120 km/hr, το dsg να βαλει 1 ταχυτητα απο 6η με 170 km/hr και διαφορα αλλα τετοια μυστηρια. Δεν χρειαζεται να ειμαστε τοσο τεχνοβοβικοι, τα ηλεκτρονικα δεν εχουν βουληση και οσον αφορα την αστοχια υλικου.....ε εκει σηκωνουμε τα χερια ψηλα...ειτε ειμαστε μεσα στο αυτοκινητο μας, ειτε μεσα στο αεροπλανο, ειτε ζεσταινουμε το φαγακι μας στον φουρνο μικροκυματων.
  3. Μαλιστα, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Δεν το εχω παρει παρει στα χερια μου ακομα για να ξερω ολες αυτες τις λεπτομερειες. Με το που το παρω παντως το αυτοκινητο το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να διαβασω αρκετα καλα το manual - ειδικα το κεφαλαιο του DSG.
  4. Δεν το εχω παραγγειλει ακομα αλλα σιγουρα θα εχει DSG. Παρολα αυτα διαβαζα αυτο με την νεκρα στο φαναρι και εχω την εξης ερωτηση. Οταν το εχεις στο P και βαλεις D χωρις να πατας φρενο τι γινεται ακριβως? Τσουλαει το αυτοκινητο? Επισης, μπορεις να βαλεις P οταν εχει ταχυτητα το αυτοκινητο? (Ασχετα εαν αυτο προκαλεσει ζημια στο αυτοκινητο, απλα ρωταω εαν γινεται)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.