Jump to content

nvrkp streetracing

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About nvrkp streetracing

  • Birthday 02/13/1983

Contact Methods

  • AIM
    0
  • MSN
    0
  • Website URL
    http://0000
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car
  • Car's nickname
    0000

nvrkp streetracing's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. δεν τεριαζε εκεινος ο κινητηρας τελικα. τορα πηρε αλλον κινητηρα. καλη δευτερα αλανια... ευχηθειτε για μενα...
  2. και αυτο: http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/bigimages/204169
  3. δειτε τον ενα κινητηρα και δειτε και τον αλλον... http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/bigimages/175067 http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/bigimages/142544 που εχουν την γαμ/νη την διαφορα? μηπος ειναι μονο στα ηλεκτρικα ή στην εισαγωγη? καποιος ειδικος ρε παιδιααααα!!!
  4. ναι ομως καταφερνεις να εχεις οικονομια ή επιδοσεις οποτε χρειαστει. και αν εχεις ορεξη για στηχηματα ή για πλακες τοτε ειναι οτι καλιτερο αν ισχυει βεβαια... ............ ............... .........................
  5. σημερα θα γινει η αλλαγη...........................
  6. δεν γνωριζω να σου πω ακριβως αλλα σαν ηλεκτρολογος (κτηριων) που ειμαι πιστευω πως ισος να μπορει να γινει με δευτερο εγγεφαλο (αυτον που θα εχει το προγραμα) και με την χρηση ρελε που θα αποσυνδεουν εντελος τον εναν εγγεφαλο οταν θα θες να λειτουργισει με τον αλλον αλλα στην εναλαγη θα πρεπει το αυτοκινητο να ειναι σβηστο. και παλι σου λεο πως ολα αυτα ειναι μονο μια ιδεα και οχι δοκιμασμενη πατεντα. παντος αν κατι τετοιο ειναι λειτουργικο τοτε το κοστος αυτου του συστηματος (διακοπτη) σε υλικα δεν θα ξεπερνουσε τα 30Ε ρωτησε καπιον ειδικο και ισος να ισχειει... (?)
  7. Bρηκα κινητηρα 1.6 με εγγεφαλο και πλεξουδα με 1000. http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/view/135812 αλλα μου ειπαν για περιπου 1000 επιπλεον για να γινει η μετατροπη και να δηλοθει νομιμα + οτι πρεπει να παει αθηνα που ειναι μολις 700χλμ μονο για να παω. αυτο το φουλ φπε τι ειναι ρε παιδια???
  8. με 88 αλογα ομος εχει βγει αλλα πος ξεχοριζει απο τα 75?
  9. δεν εχει βγει golf iv με 101 αλογα σιγουρα!!! τι διαφορα ομος εχει το πολο και το ιμπιζα με τα 101 με τον κινητηρα του golf? μπορει ο κινιτιρας του golf να γινει σαν αυτους?
  10. φιλτρο αερα??? εξατμιση??? προγραμα-chip? κανουν τιποτα η δεν αξιζει τον $κοπο$ ???????
  11. εψαχνα να αγορασω αυτοκινητο και βρικα ενα golf iv 1.4 16v του 2002 θα το επερνα τιν τριτη 14-3 αλλα ευτυχος για εμενα χτηπησε μηχανη λιγο πριν το αγορασω. τορα μπηκε στο συνεργειο και αυριο 26-3 θα του βαλουν την μηχανη απο αυτο: http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/view/135825 πως θα ξερω αν ειναι ο ιδιος τυπος κινητηρα και με ποσα αλογα ειναι ο κινητηρας αυτος? απο οτι ξερω αυτα βγενουν σε 75 και σε 88. το αυτοκινιτο ειναι απο γνωστο και θα το παρω 4500. πολυ καλη τιμη πιστευο σε σχεση με την αξια του. και τι τροποι υπαρχουν που μπορουν να το κανουν να τραβαει παραπανο και οχι μονο να κανει θοριβο?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.