Jump to content

sad

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sad

  1. πιαδια καλησπερα εχω και εγω ενα πρόβλημα με ενα tsi gt sport .τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει μια πτωση απόδοσης του κινητηρα σε συνδιασμο με αλλαγη του ηχου του.την αλλαγη την εντοπιζω στο γεγονος οτι ο θορυβος που ακουγεται οταν πατας γκαζι και φουσκωνει η τουρμινα (φσσσσσσσσσσσσσ....) ,εαν αυτο βγαζει ,νοημα εχει γινει πιο χαμηλος πιο αδυναμος.παντως η πτωση αποδοσης του κινητηρα ειναι σιγουρη εχει κανεις ιδεα για το μπορει να συμβαινει? ευχαριστω.
  2. καλησπερα σε ολους.μπηκα προσφατα στην σελιδα της abt και ειδα οτι μεν για το golf V το προγραμμα που δινει φτανει μεχρι τα 170hp για δε το golf VI φτανει τα 210 αλογα και μαλιστα στις μετρησεις τους το 6αρι εχει τα 0-100 σε 1 sec ligotero μετα το προγραμμα... ενω στην αντιπροσοπεια ισχυριζοντε πως οι 2 κινητηρες ειναι ιδιοι και η μονη διαφορα ειναι το προγραμμα.για του λογου μου το αληθες παραθετω τα 2 link: golf VI : http://www.abt-sportsline.de/uploads/tx_co..._CAVD_DSG_E.pdf golf V : http://www.abt-sportsline.de/uploads/tx_co...0_BMY_DSG_E.pdf ξερει κανεις γιατι αυτo? η μηπως καταλαβα κατι λαθος? ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.