Jump to content

nikoslg

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

About nikoslg

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

nikoslg's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εγώ δυστυχώς είχα αρνητική εμπειρία από το quattro service. Είχα 2 βασικά προβλήματα, το αμάξι μπούκωνε άσχημα πού και πού και έτρεχαν λάδια. Το αποτέλεσμα ήταν να πάω εκεί 3 φορές, να μου αλλάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους, χωρίς καν να με πάρουν ένα τηλέφωνο να με ειδοποιήσουν και να με ενημερώσουν για το κόστος και το χειρότερο είναι πως και τα 2 αυτά προβλήματα παραμένουν.
  2. Παιδιά, ξέρει μήπως κανείς για ένα golf mk2 1050cc με 4άρι σασμάν αν όντως παίρνει 1,5 λίτρο βαλβολίνες 75W90; Επίσης, να βάλω τις μαμά, ή κάποιες άλλες; Ευχαριστώ.
  3. Τώρα πάντως, παίζει μια χαρά. Μόνο την πρώτη μέρα είχε θέμα.
  4. Παιδιά καλησπέρα, έκανα τη βλακεία απ'ότι φαίνεται και έβαλα μπουζί ιριδίου στο γκολφάκι μου (golf mk2 1043cc, καρμπυρατεράτο) και έχει πρόβλημα τώρα στο ρελαντί. Το αμάξι τρέμει, οι στροφές ψιλοπαίζουν και πέφτουν μέχρι που σβήνει κιόλας κάποιες φορές. Παίζει να φτιάχνεται με καμιά ρύθμιση στο καρμπυρατέρ, ή τα βγάζω και βάζω τα παλιά; Ευχαριστώ.
  5. Έχει και γνήσια και εμπορίου με πολύ καλές τιμές σε ορισμένα.
  6. Να αλλάξω ολόκληρο σασμάν;
  7. Αν δεν έχεις ταχύτητα, όχι δεν ακούγεται. Αν έχεις και πατάς συμπλέκτη όμως, ναι ακούγεται θόρυβος, όχι συνεχόμενος. Πού μπορώ να βρω τον κωδικό; Είναι μοντέλο 1990 αν βοηθάει.
  8. Το πήγα στο Φιλοσίδη και μου είπαν πως είναι δίσκο-πλατώ (600€)...πάντως το αμάξι δεν πατινάρει καθόλου...είναι λογικό να φταίει ο δίσκος;
  9. Είναι μεγάλη φασαρία να αλλαχτεί; Πού ακριβώς βρίσκεται;
  10. Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα golf mk2 και έχω το εξής πρόβλημα: Όταν η μηχανή είναι ανοιχτή, δε μπαίνει καμία ταχύτητα. Αν την κλείσω, μπαίνουν όλες κανονικά και αν βάλω μπρος με κάποια ταχύτητα, ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος σαν κάτι να γδέρνεται, αλλά όχι συνεχόμενα. Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.
  11. Στο μαγαζί, μου τα έδινε 190€ και δεν τα έχω βρει φθηνότερα στο internet... Οπότε, λες δεν αξίζει, ε;
  12. Αυτό σκεφτόμουν απλά μου είπαν πως τα sachs αντέχουν πιο πολύ.
  13. Εκεί που ρώτησα 182€, αλλά βρήκα και στο Internet με 138€.
  14. Πόσα αξίζει να δώσω; Όχι πιο πολλά απ' όσο κοστίζει ολόκληρο το αυτοκίνητο!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.