Jump to content

euzin500

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About euzin500

  • Birthday 07/03/1977

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Πειραιώς
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

euzin500's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα σας Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω λεβιέ ταχυτήτων όχι μόνο φούσκα δεν ξέρω κιόλας αν βγαίνει η φούσκα νομίζω είναι κολλημένη, έχω αγοράσει 2 μέχρι τώρα 1 από ebay και 1 από κατάστημα εδώ και τα 2 είναι πολύ λεπτά και δεν μπαίνει στο λεβιέ https://goo.gl/ppKFJY Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα Εβαλα και κιμολία εσωτερικά αλλά δεν είχε αποτελεσμα υπάρει περίπτωση να εχει χαλαρώσει και να θέλει σφύξιμο? Ευχαριστώ πάντως μάλλον θα ξαναεπισκεφτώ σύντομα το συνεργείο.
  3. ομολογώ έιναι η πρώτη φορά που το ακούω αυτό όχι ότι ξέρω και πολλά αλλά αμα παίξει.... ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
  4. Καλησπέρα σας Το τελευταίο καιρό περιπου κανα 2 βδομάδες σίγουρα ακούω ένα περίεργο ήχο να πρόερχεται απο το λουρί στο Golf μου (IV) ακούγεται σαν αερας αν μπορώ να το περιγράψω σωστά οχι σφυριγμά που κάνουν καμια φορά αμα είναι χαλαρό κλπ το πήγα στο μηχανικό μου εχθές & μου είπε δεν είναι τπτ σοβαρό και δεν κινδυνευω απλώς απο την υγρασιά καμια φορά δημιουργούνται τετοιου είδους θορυβοι & για να ησυχάσω μου εριξε λίγι σπρευ σιλικόνης αν ειδα καλά και αμέσως σταμάτησε και κράτησε για όλη την υπόλοιπη μέρα που έκανα λιγα χλμ, βέβαια μου είπε ότι μπορεί να είναι και κακής ποιότητας το λουρί και αν θέλω να το αλλάξω αλλά δεν μου περισευουν κιολας για να κάνω πειράματα ούτε 20χιλ χλμ εχω κάνει με αυτό το λουρί το προηγούμενο το αλλαξα στα 55χιλ χλμ μετα απο 5 χρόνια τουλάχιστον . Σήμερα πάλι μου τον έκανε το θορυβο τι πιστευετε ότι πρέπει να κάνω να πάω να πάρω κανενα σπρευ και να ψεκάζω συχνά πυκνά το λουρί ?? Ευχαριστώ
  5. Περιμένω και εγώ απάντηση απο το μηχανικό μου που του το πήγα για μια βλάβη που είχα, μου είπε ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εκεί που τα πηγαίνει αυτός και μπορεί να βγάλει μου είχε πει μόνο με το πρόγραμμα 10-15 άλογα χωρίς εξατμίσεις χωρίς φιλτρα κλπ και θα μου κόστισει περίπου 400¤ πειμένω και την επίσημη απάντηση με τα στοιχεία του κινητήρα που του έδωσα να μου πει σίγουρα πόσο μπορεί να ανέβει...
  6. Τελικά το πήγα προχθές και το κοιταξαν, έβαλαν το tester και τους έβγαλε σφάλμα κάτι που έιχε σχέση με το στροφόμετρο μου είπαν. Λογικα μου είπε ότι δεν θα το ξαναβγάλει, αν το ξαναβγάλει θα πρέπει να δούμε πιος αισθήτηρας έχει πρόβλημα και να τον αλλάξουμε....
  7. και εμένα εδώ και καιρό δεν παίζει ο αισθητήρας στη πόρτα του οδηγου και δυστυχώς δεν έχω και εγγυηση και μου είπαν ότι θέλει κανα 150αρι ¤ μόνο αισθητήρας και είπα ok θα τσεκάρω μόνος μου αν έχει κλείσει η πόρτα..
  8. Ναι μια χαρά δεν δοκιμασα να κάνω καμιά βολτά φοβάμαι μην μου μείνει σήμερα πουθενά και αντε να τρέχεις μετά με την οδική βοηθεια... Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
  9. Καλημέρα σας Είμαι νέο μέλος στο forum ,εχθές το βρήκα το συγκεκριμένο forum μετά απο μια αναζήτηση που έκανα στο Google για ένα πρόβλημα που μου έβγαλε και εμένα το golf 4 edition. Εχθές που πήγα να το πάρω το αυτοκίνητο για τη κλασική βόλτα του Σ/Κ μου έμεινε αναμένο το λαμπάκι απο το EPC και του κινητήρα. Σβήνω ξαναανάβω και σβήνει το λαμπάκι του EPC αλλα συνεχίζει να παραμένει ανοιχτό το λαμπάκι του κινητήρα βαζω μπροστά τη μηχανη με την ελπίδα οτι θα εσβηνε οση ώρα το άφηνα να δουλευει στο ρελαντί αλλά τίποτα. Πιστευετε ότι είναι θέμα βενζίνης ή χειρότερα ? Για καλό και για κακό μαλλον θα πάω μέχρι το συνεργείο να του ρίξει μια ματιά αν συνεχίσει να παραμείνει ανοιχτό το λαμπάκι του κινητήρα και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.