Jump to content

divirli

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About divirli

Other Info

  • Car Type
    Passat

User Information

  • Νομός
    Μη ορισμένος

divirli's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το είχα καταλάβει. Έκανα την μετατροπή των χαρακτήρων και έχω βρει το site. Ευχαριστώ. Δεν κατάλαβα όμως το "Χαμός γίνεται"
  2. Έχεις κάποια πρόταση Skynet για το που να ψάξω
  3. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν ελάχιστοι τέτοιοι κινητήρες για να βρώ έναν μεταχειρισμένο και μάλιστα αξιόπιστο
  4. Οι τιμές που αναφέρω είναι μόνο για τον κινητήρα. Θα κοστίσει ακόμα 500€ περίπου η εργασία και λάδια φίλτρα κλπ
  5. George_koun σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Για αγορά άλλου αυτοκινήτου δεν το σκέφτομαι. Άλλωστε αν δεν θέλω να επιλέξω μια από τις προτεινόμενες επιλογές υπάρχει και η περίπτωση αγοράς καινούριου κινητήρα. Κοστίζει 6000€.
  6. Γεια σε όλα τα μέλη του Forum. Είμαι κάτοχος ενός Passat Variant 1.8 TSI (Μοντέλο του 2009) με πολύ λίγα χιλιόμετρα για την ηλικία του. Μόλις 32000. Γράφω γιατί αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με τον κινητήρα. Κατ' αρχάς να αναφέρω το ιστορικό. Κινούμενος στην Εθνική Οδό έσπασε η ακίδα που δίνει τον σπινθίρα ενός μπουζί . Δεν το αντιλήφθηκα καθώς κινούμουν με ταχύτητα. Το αυτοκίνητο έκανε αρκετά χιλιόμετρα και μόνο όταν κατέβασα στροφές βγαίνοντας από την εθνική αντιλήφθηκα το πρόβλημα καθώς ο κινητήρας άρχιζε να ρετάρει. Αμέσως το πήγα στο συνεργείο της αντιπροσωπείας. Στο συνεργείο διαπιστώθηκε ότι το η σπασμένη ακίδα έμεινε στον κύλινδρο και καταλαβαίνετε έκανε σοβαρή ζημιά. Φαγώθηκε πολύ το χιτώνιο του κυλίνδου και το πιστόνι. Επίσης έπαθε ζημιά και ο κύλινδρος που δουλεύει σε ζευγάρι με αυτόν. Δεν προτείνουν την επισκευή του γιατί αμφιβάλλουν για το αποτέλεσμα. Μου προτείνουν αλλαγή του κινητήρα και έχουν βρεί δύο επιλογές : 1η επιλογή: Μεταχειρισμένος κινητήρας αγνώστων χιλιομέτρων και χρήσης. 1850€. 2η επιλογή : Ανακατασκευασμένος κινητήρας 2150€. Η ανακατασκευή έχει γίνει σε μηχανουργείο της Θεσσαλονικης. Δεν παρέχεται γραπτή εγγύηση. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να παραδώσω και τον δικό μου κινητήρα Ποια είναι η γνώμη σας για τις δύο αυτές επιλογές; Μήπως θα πρέπει να το ψάξω και κάπως αλλιώς; Αν μπορεί κάποιος ας δώσει κάποια γνωμη. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.