Jump to content

mixalakis1988

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About mixalakis1988

Other Info

  • Car Type
    Passat

mixalakis1988's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ενας λογως που δεν εβαλα τα pirelli ηταν οτι θελανε καλο ζεσταμα και αυτην την χρονικη περιοδο το αυτοκινητο δεν πολυβγαινει και προτιμησα τα goodyear..απο εντυπωσεις θα δειξει στη πορεια..
  2. http://eshop.avcweber.gr/Product/114/FMVAG5QS/Page/82/Short-shifter/Model/0/0/el/ Νομιζω πως αυτο θα ταιριαζει στα passat μας..
  3. Τοποθετησα μεσα στη εβδομαδα που μας περασε τα goodyear eagle f1 asymmetric 2 μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος..Τιμη 800ε σε διασταση 235/40/18 και μεσος ορος αντικαταστασης 4 χρονια ή max 40,000km.Τα αφηνω ακομα καποια km να πατησουν και θα δω πως λειτουργουν σε πιο πιεσμενες καταστασεις..
  4. Τις διαστασεις τις αναφερω και στο πρωτο post..Αν βαλω κατω ολους τους παραγοντες που μου ειπες δεν θα βαλω ποτε ελαστικο γιατι δεν θα ξερω ποιο να βαλω...Γενικα επιλεγω sport επωνυμα ελαστικα που μου ταιριαζουν και τελικα εβαλα τα goodyear και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..
  5. Παιδια μεσα στην εβδομαδα θα αλλαξω λαστιχα στο cc..ειμαι αναμεσα σε δυο ( goodyear eagle f1 asymmetric 2 - pirelli p zero rosso) σε διασταση 235/40/18 τα εχει βαλει κανεις για να μου πει και την γνωμη του..ακουω και τις αποψεις σας και για αλλα ελαστικα
  6. Ανεφερα την εισαγωγη της forge επειδη δεν ειδα να αναφερετε πουθενα αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο που εκανα δεν ειναι για 1.8..Μου φαινεται ενα φιλτρο στο κουτι και ειναι μια χαρα..Παντως πολλα λεφτα οι εισαγωγη αερα απο APR..
  7. Για την εισαγωγη της forge γνωριζουμε κατι? Σε αρκετα site του εξωτερικου που ειδα ειναι ειχε συγκρισεις με APR carbonio.. http://www.forgemotorsport.co.uk/content.asp?inc=product&cat=260306&product=FMIND12 Εδω εχει μερικες φωτογραφιες αισθητικα παντως ειναι πολυ ωραια.. http://www.google.gr/search?q=Forge+Twintake&hl=el&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=fJlQUPyYCcrBswaox4H4CA&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667
  8. Τελικα η αγορα ολοκληρωθηκε!! Το αμαξι ειναι φανταστικο με ολη την εννοια της λεξης!! καλα km σε ολους μας και να χαιρομαστε τα αυτοκινητα μας!! Θα τα πουμε και απο κοντα σε καποια συναντηση!
  9. Το αμαξι ειναι του 2008 και εχει λιγα km για τα χρονια του.. Απο extra εχει ηλιοροφη,ζαντες 18΄΄ εργοστασιακες ιντερλαγκος καπως ετσι νομιζω λεγονται και sport αναρτηση..το μονο που του λειπει ειναι δερματινο σαλονι και RNS510..αυριο το παμε για ελενχο και αν ειναι ολα οκ προχωραμε σε αγορα..
  10. Ξεχασα να αναφερω και αν εχετε να προτεινετε καποιο καλο συνεργειο για τον περαιτερω ελεγχο στην Θεσσαλονικη..Κοιταξα τις συζητησεις σε αλλα θεματα απλα οι απαντησεις ητανε παλιες..αν υπαρχει τπτ καινουργιο περιμενω απαντηση!ευχαριστω και παλι!! ¨¨
  11. Χαιρετω ολο το vw club!! Θα ηθελα πολυ την βοηθεια σας.. ο πατερας μου εχει βρει να αγορασει ενα passat cc απλα θα ηθελα να με βοηθησετε τι να προσεξουμε κυριως στα μηχανικα μερη εννοω καποια προβληματα που εχετε προσεξει και εχετε παρατηρησει!Το μοντελο ειναι 2008 και αν γνωριζετε τι euro ειναι 4 η 5?Γενικα ολες οι συμβουλες ευπροδεκτες!!Ευχαριστω για τον χρονο σας και μακαρι να πανε ολα καλα και να τα πουμε απο κοντα σε καποια συναντηση!
  12. Ειναι πολυ κριμα ομως να πληρωνεις κατι και τελικα να μην μενεις ευχαριστημενος..δεν ειναι και λιγα 20χιλιαρικα..η απαντηση του τυπου παρτο και θα δεις αν σου καει λαδια πιστευω οτι ντροπιαζει πολυ την εταιρια και περισσοτερο εμας.. Μου αρεσει πολυ το gti αλλα με αυτο το θεμα καθυστερω την αγορα του και αν συνεχιστει πιστευω πως δεν θα γινει..μπορει να ακουγονται ακραια και sorry αν κουρασα..
  13. Τελικα το θεματακι με τα λαδια ακομα ταλαιπωρει το gti?
  14. Παιδια γεια σας.Με τους καινουργιους κατοχους των polo gti με το νεο αριθμο πλασιου τι γινετε με το θεμα των λαδιων??Εχετε παρατηρησει κατι?Ρωταω επειδη σκεφτομαι την αγορα του gti και δεν θελω να μπλεξω με διαφορες ιστοριες λυσηματος του μοτερ..καλα KM σε ολους!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.