Jump to content

dimisaris

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About dimisaris

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

dimisaris's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεια σου συνάδελφε!!!! Τα ίδια ισχύουν και για μένα....Παρήγγειλα 30/4, κατασκευάζεται 3/7 και μου είπαν οτι έρχεται τέλη Ιουλίου με αρχες Αυγούστου....Όμως δεν τους εμπιστεύομαι...Ότι μου έχουν πει, δεν ισχύει...Και ενώ περιμένω νέα, ο πωλητής φεύγει άδεια (και καλά κάνει μεταξύ μας), αλλά είναι απαράδεκτο να παίρνω τηλέφωνο μια μέρα πρίν φύγει και να μου λεέι οτι θα με πάρει μια μέρα μετά για να μου πεί αν το αμάξι είναι έτοιμο....Προφανώς δε με πήρε ποτέ γιατι έφυγε σε άδεια...Τεσπα, υπομονή...
  2. Σήμερα πήγα από Karenta, και περίμενα να ακούσω οτι το αμάξι είναι έτοιμο από Παρασκευή όπως μου είχαν πει. Όμως, τελικά πως έγινε και θα είναι έτοιμο την επόμενη Πέμπτη, μόνο αυτοί το ξέρουν. Είμαι πάντως οριακά για τα μειωμένα τέλη ταξινόμησης. Ελπίζω να μην χάσω τη μείωση για 1 ή 2 μέρες.. Και κάτι τελευταίο...¨ολοι οι πωλητές είναι ίδιοι...Μόλισ κλείσουν παραγγελία, δεν τους καίγεται καρφάκι. Κάνω 10 τηλέφωνα κάθε φορά και μόνο αμα πάω από την έκθεση, παίρνω απάντηση...
  3. Σήμερα έμαθα μετά από 10 τηλεφωνήματα και 10 επισκέψεις, οτι απο 29/4/09 ημερομηνία παραγγελίας, παραγωγή τέλη Ιουνιου και μετά τέλη Ιουλίου έρχεται Ελλάδα. Ξερει κανείς άν ο πωλητής μπορεί να γνωρίζει ακριβή ημερομηνία παραγωγής? Κανείς που το πήρε από Karenta Συγγρού, πόσο κάνει μετά την παραγωγή του για να έρθει στα χέρια μου?
  4. Πότε έκανες παραγγελία, γιατι κι εμένα τα ίδια μου είπαν, αλλά όχι οριστικά.... Παραγγελία 29/4/09
  5. Σήμερα πήγα κατα τύχη στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω μπας και ....Και τελικά μου δώσανε βδομάδα παραγωγής 26η, τέλος Ιουνίου (μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος) και μάλλον τέλη Ιουλίου θα το έχω...Εκτος εαν βουλιάξει κανα πλοίο...Έτσι μου είπαν στην αντιπροσωπεία....Έχει κανείς 26η βδομάδα παραγωγής?
  6. Δεν ειναι ετοιμοπαράδοτο, μου είπαν 4 μήνες αλλά θα το παλέψουν! Αν δεν το παλέψουν, την κλαίω τη μείωση του τέλους ταξινόμησης! Και παρότι ακούγεται οτι θα παραταθεί το μέτρο, αμφιβάλλω αφου όλα τα λαμόγια ασχολούνται τώρα με το πως θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους πάλι!!
  7. Γειά σας παίδες και από μένα. Μόλις σήμερα μπήκα και έχω κάνει παραγγελία από 29/4/09 α.160ps β.Candy white γ.RDC 510 δ.Ελεγχος πιεσης ελαστικων ε.Πανοραμικη ηλιοροφη στ.Συναγερμός plus Τιμή: 23700¤ Προς το παρόν είχα αγχωθεί με τις τιμές που ανακοινώνεται εδώ, αλλά μετά είδα οτι δεν είχαν ηλιοροφή...Μάλλον καλά το πήρα!!! Τόσο καιρό το έπαιζα cool με το χρόνο αναμονής αλλά τώρα περνάει βασανιστικά. Το μόνο που εύχομαι είναι να προλάβω τα τέλη ταξινόμησης...Υπάρχει κανείς να μου δώσει λίγο κουράγιο????
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.