Jump to content

jamaicaboy

Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

About jamaicaboy

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

jamaicaboy's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα σας. Τελικά δεν ήταν ούτε η μονάδα άνεσης, ούτε ο εγκέφαλος του τιμονιού και ούτε η σερπαντίνα τιμονιού. Το πρόβλημα ηταν σε 2 καλώδια ενωμένα μάλλον της κόρνας όπου φεύγουν από την σερπαντίνα τιμονιού και πηγαίνουν στον εγκέφαλο τιμονιού. Μια απόσταση 10 εκατοστών. Επισκευάστηκαν και δουλεύει μια χαρά. Απλά η αλήθεια είναι ότι έχω εντελώς διαφορετικό ήχο κόρνας από πριν. (!!!!!???) Δεν ξέρω για πιο λόγο, τα παίξε από τα ρεύματα, αν αυτές έχουν μεμβράνη , χάλασε η μεμβράνη? Άγνωστο.
  2. Καλημέρα σας. Nikdev εννοείς αυτούς του ρελεδες που είναι πανω στην μονάδα : Ευχαριστώ
  3. Από ότι διαβάζω, παίζει να είναι και η μονάδα ελέγχου άνεσης. Αν δείτε στο vagcom , σφάλμα βγαίνει στο καναλι 09 cent. elect. , Όπου το part number 1K0 937 086 είναι η Mονάδα ελέγχου άνεσης.
  4. Καλησπέρα σας. Έχω ένα golf 6 122 highline 2009. Είχα πάθει ακριβώς αυτό το πρόβλημα με ασφάλεια που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο: Καμένη ασφάλεια Είχε κάψει την ασφάλεια και έκαψε λίγο και το πλαστικό στην ασφαλειοθηκη. Δεν δούλευαν τα μπρος δεξιά φώτα και τα πίσω αριστερά. Άλλαξα ασφάλεια και όλα δούλεψαν ρολόι κατευθείαν εκτός της κόρνας. Η κόρνα δούλευε κανονικά μέχρι που άλλαξα την ασφάλεια, την καμένη, η οποία να αναφέρω ότι ήταν ασφάλεια των δεξιων φλας ,F16. Κολλητά, η δίπλα ασφάλεια είναι της κόρνας, F17. Είδα την ασφάλεια ήταν μια χαρά αλλά παρόλα αυτά,την άλλαξα και αυτή. Ακόμα όμως δεν δούλευε η κόρνα. Πήγα σε ηλεκτρολόγο φίλο, έβγαλε την ασφαλειοθηκη ( αυτή που είναι στο χώρο του κινητήρα, εκεί ήταν η καμένη), είχαν πρόβλημα οι επαφές, επιδιορθώθηκε σωστά αλλά και πάλι η κόρνα δεν δούλευε. Έδωσε εντολή απο τον ρελέ ο ηλεκτρολόγος και η κόρνα δούλευε κανονικά. Από το τιμόνι όμως όχι. Όπως επίσης και απο το τέστ του vagcom δεν κορνάρει. Στο vagcom μου βγάζει τα εξής : Δεν μου έχει ανάψει κανένα λαμπάκι στο καντράν. Προφανώς το πρόβλημα είναι από το τιμόνι μέχρι τον ρελέ, γιατί μετά από τον ρελέ έχει δοκιμαστεί και δουλεύει η κόρνα. Διαβάζω για εγκέφαλο τιμονιού η για το σπιράλ στο τιμόνι. Έχετε καμία ιδέα? Ευχαριστώ πολύ
  5. καλη χρονιά να έχουμε εκανα επεκταση για 1 χρονο. γιαυτο ζηταω εξουσιοδοτημένο στο δικτυο cosmocar. σκέφτομαι να πάω εκει οπου το αγόρασα ,εκει εχω κανει και τα σερβις , δεν ειχα καποιο παραπονο απο τους μηχανικους, αλλα επειδη ειναι πιο σοβαρη εργασια , το ψαχνω
  6. Και μου είχε αρέσει πολύ σαν σκέψη αλλά θα πάω αναγκαστικά σε εξουσιοδοτημένο . Λέω να την ψάξω πάντως λίγο ,όσο γίνετε και αυτό, μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι .
  7. Σωστός . έχω πάει εκεί κάνα δυο φορές αλλά επειδή είναι πολύ μακριά δεν τον είχα στο μυαλό μου . Έχω δει και έχω ακούσει καλά πράγματα για τον Νίκο. Μπορεί όμως να καλύψει εγγύηση ? Δεν το θυμάμαι αυτό .Πάντως ευχαριστώ DIMIV
  8. καλησπερα σας κανένας δεν εχει φτιαξει σασμάν σε αντιπροσωπεία στην αττικη να μας μια αποψη ????
  9. Χρόνια πολλά , αγάπη και υγεία για τις οικογένειες σας Μήπως κάποιος εχει να προτείνει αντιπροσωπεία στην αττική που να ξερουμε ότι κάνουν κάλη δουλεια σε επισκεύη σασμαν (συνχρονιζε 2ας) .????
  10. ευχαριστω παιδια , θα το τσεκαρω και θα σας αν ηταν αυτο
  11. Ο λαος λεει οτι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια .εσυ που εχεις το 5αρι πιστευε οτι εχεις το 6αρι επειδη ειναι ιδιο! Υμαρτον , βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια σχολια οσο αφορα το 6αρι . μην το αγορασεις ρε φιλε
  12. Χρονια πολλα και καλημερα σας μετα απο 3 χρονια εχει ξεκινησει ενας απλος τριγμος-θορυβος ακριβως στο σημειο στο ντουλαπακι μπροστα στον συνοδηγο . Μοιαζει με τριγμο πλαστικου και οχι μεταλλικο . Εχω ηδη βγαλει ολα τα πραγματα απο μεσα στο ντουλαπακι αλλα δεν εχουν σχεση .Ακουγετε πιο εσωτερικος, σαν να ερχετε ακριβως πισω απο το ντουλαπακι . ξερουμε κατι επι του θεματος ? Ευχαριστω
  13. καλημερα σας πηγα τελικα το καλοκαιρι στην vw για να δουν το προβλημα - (να συμπληρωσω οτι τοτε ,που μου το εκανε αυτο που αποκαλουμε συνχρονιζε 2ας ,εγινε 2-4 φορες. Μεχρι να τους το παω, το πιεζα επιτηδες για να το δω και δεν το ξαναεκανε) - το παιρνει ενα παληκαρι που του εχω μια σχετικη εμπιστοσυνη επειδη εχει ασχοληθει με το αμαξι μου , γυρναει και μου λεει οτι δεν εχει τιποτα απολυτως , οτι μπορει να εχει μια πολλη μικρη ταση συνχρονιζε με πολλη πιεση ομως στροφων απο 1η σε 2α .Στην θεση μου δεν θα εκανε τιποτα απολυτως , πως δεν αξιζει να κατεβει σασμαν κτλ για κατι τετοιο και καλο ειναι να το παρακολουθησουμε και να το δουμε . Για αρχη τον κοιταζα καλα καλα και με μια δοση τσαντιλας ( ο διευθυντης τμηματος σερβις ειναι πολυ φιλος μου και ολο αυτο εγινε με εντολη του, σε πολυ φιλικη κατασταση ,το λεω απο αποψη αν ειχαν ταση να με δουλεψουν η οχι και δεν ειμαι σε εγγυηση !.) και του ειπα δηλαδη πιστευεις οτι αυτο το σασμαν μπορει να βγαλει 100,000 χιλ χλμ χωρις προβλημα ? μου ειπε με μια αναλογη προσοχη και 200,000 χ χλμ !!! δεν μου το υπογραφη ομως .... Δεν μου προτεινε ουτε αλλαγη βαλβολινης , ουτε καμια ρυθμιση στο σασμαν που εχω ακουσει απο αλλους ..... Ψυχολογικα απο τοτε μπορω να πω οτι στο σασμαν ''φερομαι πολυ γλυκα'' χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι δεν εχει φαει αλλαγες βαρβατες οταν χρειαζεται και σκισιματακια . (εχω κανει +8.000 χλμ απο τοτε ) Το θεμα ειναι πως το σασμαν περα απο μια μικρη σκληροτητα , σε αναλογες συνθηκες (κρυο κτλ ) δεν εχει κανει σχεδον κιχ . Γρατζουνισμα παντως 2ας δεν εχω πλεον . Εχω γυρω στα 47.000 χλμ και σκεφτομαι να παω να αλλαξω βαλβολινες και ισως να βαλω και κανενα ενυσχητικο . τι λετε ? πως τα ακουτε ολα αυτα ?
  14. Εχει περασει η ημερομηνια για να κανω επεκταση. Ας παω να δω τι θα μου πουνε για το προβλημα, αν και δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος.
  15. Καλησπερα σε ολους σας Καθως διαβαζα ολα αυτα που λεγατε για τα σαζμαν γενικα ,ελεγα πως εγω θα ειμαι τυχερος και δεν εχω παρει τετοιο λαχειο GOLF !!!!!! E, λοιπον , η τυχη μου σταματησε στα 39.600 χλμ !!! Εχω το 6αρι με 122 ,αγορα 29/1/2009 , χωρις επεκταση εγγυησης ( για οικονομικους λογους) και εδω και μια βδομαδα απο 1η σε 2α με πανω απο 3500 χ.στροφες αρχιζουν τα οργανα προφανως του συνχρονιζε 2ας . Γενικα δεν ειχα κατι το περιεργο με το σασμαν ,εκτος αν εξαιρεσεις κατι μικρες σκληροτητες σε προσπαθεια να μπει καποια ταχυτητα οταν ηταν κρυο , που εγω το θεωρουσα σχεδον φυσιολογικο λογω γερμανικου αυτ/του.Το αυτοκινητο οδηγειτε μικτα (και γρηγορα και αργα),δεν ειμαι κοντρακιας ωστε να το εχω πιεσει. Τι κανω τωρα με τους τυπους που δεν θα αναγνωρισουν το προβλημα το κλασικο τους ??? ειμαι εκτος εγγυησης 5 μηνες αλλα γενικα οπως και αλλοι το θεωρω δικια τους ευθυνη. Μαλλον θα πρεπει να διμιουργησουμε τους αγανακτισμενους των σασμαν vw και να παμε εξω απο την ΚΟΣΜΟΚΑΡ ( δεν το λεω για πλακα)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.