Jump to content

le_bron

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About le_bron

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

User Information

  • Νομός
    Αττικής

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

le_bron's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Για χοανη εννοεις μαλλον καποια που ειναι ειδικα φτιαγμενη για το αμαξι. Στην ουσια αντικατασταση του μαμα φιλτρου. http://www.pipercross.net/pipercross-unique-performance-panel-filter-length-157mm-x-width-74mm-x-height-170mm-px1819_p24037367.htm. Αν βαλουμε μια universal τυπου κωνου με ενα καμπυλωτο προς τα κατω σωληνα που θα κατσει μεσα στο φιλτροκουτι οπως ειναι το μαμα φιλτρο, και βγαζοντας το καπακι δε θα παρουμε θορυβο χωρις να τραβαει κρυο αερα?
  2. Δηλαδη με μια catback 63.5 θα παρουμε τιποτα εμεις που δεν εχουμε λεφτα για φουλ? Οσο για την χοανη, bolt on εννοειτε μια χοανη και μια κουρμπαριστη προς τα κατω σωληνα για να μπει η χοανη μεσα στο φιλτροκουτι? Τα διαφραγματα που λες ποια ειναι;
  3. Ευχαριστω φιλε μου. Δηλαδη ο λαιμος της χοανης ειναι ελαστικος ετσι ωστε να μπορει να μπει εξω απο το σωληνα;
  4. Κολάρο δε θα χρειαστω? Μονο το σωληνα?
  5. Ευχαριστω φιλε μου. Να ρωτησω, αυτο το κομματι πλαστικο που εχει το κατω μερος του κουτιου για να στροβιλιζεται ο αερας μηπως να το εκοβα? Δε θα παιρνε πιο πολυ αερα ετσι? Και κατι αλλο, η διαδικασια τοποθετισης χοανης και μανιταριου ειναι η ιδια, ποιο θα κανει καλυτερο τσαφ?
  6. Σωληνα δε μπορω να χρησιμοποιησω αυτον που εχει απο τη μανα του?
  7. Να ρωτησω κι εγω κατι ρε παιδια. Κι εγω φιλτροχοανη θελω αλλα δεν εχω λεφτα για σωληνες και τα σχετικα, οποτε θα βγαλω κι εγω το καπακι απο το κουτι και θα τη βαλω μεσα. Εκτος απο το φιλτρο (χοανη), τι αλλο θα χρειαστω?
  8. le_bron

    Fabia Rs

    Ιδεες εριξα δε θα παω να σφιξω καμια wg αν δε μιλησω με καποιον ειδικο. Το οτι δεν ειναι καθολου πιεσμενο ετσι οπως το λες μου κανει εντυπωση... Οποτε η το αφηνω ως εχει η βαζω προγραμμα, μεση λυση δεν υπαρχει?
  9. le_bron

    Fabia Rs

    Πρωτον το φοβάμαι το πρόγραμμα ειναι ηδη πολυ πιεσμενο, δεύτερον είμαι ήδη στην εγγύηση και τρίτον αν γινει κατι δεν εχω ουτε ενα ευρω για νεο μοτερ η κιβωτιο. Δε μπορει κατι θα υπαρχει να παρω κανα άλογο χωρις προγραμμα. Λίγο σφίξιμο της wastegate? Ενα πιο ελευθερο φιλτρο?
  10. le_bron

    Fabia Rs

    Καλησπερα παιδια συγνωμη που ρωταω εδω, εχω ενα fabia rs. Γινεται να βγαλει 200 αλογα χωρις προγραμμα?
  11. Καλησπερα, έχω παρει το dension gateway pro bt και ψάχνω ένα φίλο με vcds να τικαρω 2 κουτάκια για να δουλέψει. Δε θέλω να το παω στην αντιπροσωπεία γιατί φοβάμαι μη μου το βγάλουν εκτός εγγύησης. Υπάρχει ένα παιδί με vcds να τον απασχόλησω 2 λεπτακια? Μέχρι αύριο θα είμαι Αθήνα και από πέμπτη Πάτρα οπότε με βολευουν και οι 2 πόλεις. Το αυτοκινητο μου είναι ενα fabia rs 2011. Ευχαριστώ εκ των προτερων!! Αλέξανδρος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.