Jump to content

TOURBOLAGNOS

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About TOURBOLAGNOS

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

TOURBOLAGNOS's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. δουλευω σε μια τεχνικη εταιρια οπου ειμαι υπευθυνος και περιπου 3-4 μηνες ειμαι γενικα κρητη και ειμαι κατοχος ενος gti edition με τα 230 ps, το σιγουρο ειναι οτι θα βαλω giac αλλα μπηκα λιγο στην πριζα με το extreme file και ψαχνω λιγο για εντυπωσεις.
  2. Ομολογουμενος , ολοι που δουλευουν εκει μεσα ειναι πραγματικα γνωστες του αντικειμενου, σημερα περασα για την συντηρηση μου και τα παιδια εκτος απο τη γρηγορη και αψογη εξυπηρετηση μου βρικαν οτι το αμαξι μου ειχε βλαβη στο ωστηριο της αντλιας υψηλης πιεσης και η αντικατασταση στο φτερο. Επισης πιστευω οτι αφου ειμαστε πολλοι που πηγαινουμε τα αμαξια μας εκει να ζητησουμε μια καλη εκπτωση (μιας και θελω να βαλω προγραμμα). Παιδια ξυπνηστε!!!
  3. καλησπερα σε ολους σας. Περασα σημερα απο το συνεργειο του χειλουδακη για την προγραμματισμενη συντηρηση και ειδα οτι η giac ειναι πλεον κρητη (στον ουρανο την εψαχνα και στη γη την βρικα) ,τελοσπαντων τα παιδια μου ανεφεραν για ενα extreme file που συνοδευται απο αντλια υψηλης και εισαγωγη αποκλειστικα vf-engineering και δινει τουλαχιστον 80 ps. Εχω επιστοσυνη στα παιδια αλλα θα ηθελα να ξερω αν το εχει περασει καποιος απο το club για να μου πει την γνωμη του.
  4. καλησπερα σε ολους το ονομα μου ειναι Νικος Γεωργιαδης ειμαι μηχανολογος 33 ετων και δουλευω σε τεχνικο γραφειο. εδρα εχω την αθηνα αλλα αρκετους μηνες του χρονου μενω στο ηρακλειο κρητης. ειμαι αγαμος και θα ηθελα να παρω γυναικα κρητικια. εχω αγορασει εδω και δυο μηνες ενα GOLF V GTI με DSG μεταχειρισμενο μαμα!!! ολος ο μισθος για παρτη του... Πιστευω και ευχομε στο forum αυτο να μην υπαρξει ποτε διχονια ή εμφυλιος πολεμος μεταξυ μελων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.