Jump to content

herlam

Members
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

About herlam

  • Birthday 09/16/1980

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    cars/women/panathinaikos

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

herlam's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. έχει αισθητή διαφορά με την 97αρα αλλά το πρόγραμμα δουλεύει φουλ με 100. η κατανάλωση είναι +1,5 λίτρο/100km. Πάντως είναι το καλύτερο πρόγραμμα και αν βγάλει πρόβλημα το μοτέρ δεν επηρεάζει την εγγύηση ούτε εκπτώσεις από κοσμοκαρ αν είσαι εκτός εγγύησης (αρκεί βέβαια τα σέρβις να γίνονται σε επίσημα συνεργία).
  2. Έτσι όπως περιγράφεις το πρόβλημα λογικά πρέπει να είναι οι βάσεις του αμορτισερ. Χαλάνε πολύ εύκολα και σε μέτριες λακούβες οπότε σίγουρα θα έχουν βγει οφ στην δικιά σου περίπτωση. Το κόστος είναι ανάλογα που θα το φτιάξεις...από 100 μέχρι 250 σε επίσημη αντιπροσωπία. εσύ θα διαλέξεις. Πάντως αν έχεις εγγύηση και είσαι πελάτης στο περνάνε… Το ελαστικό δεν φτιάχνεται και είναι πολύ επικίνδυνο. Αν δεν έχεις χρήματα βαλτό στους πίσω τροχούς σαν πρόχειρη λύση και φρόντισε να το αλλάξεις γρήγορα….
  3. herlam

    Αγορά Golf 5

    Μπήκα για να ενημερώσω ότι ο φίλος μου αγόρασε το αμάξι και ήθελα να ευχαριστήσω τον and64 που ήταν ο μόνος που ασχολήθηκε…… Δυστυχώς όμως βλέπω την συμπεριφορά και ιδιαίτερα τα λόγια που χρησιμοποιούνε και ειλικρινά θεέ μου δεν καταλαβαίνω. Fastrabbit και Passater τα κόμπλεξ που σας διακατέχουν είναι τρομερά. Νομίζω ότι χρειάζεστε πραγματικά βοήθεια. Και όχι για το υποτιθέμενο μένος που έχετε για τον αρραβωνιαστικό μου, αλλά για το γεγονός ότι με το διεστραμμένο μυαλό σας πλάθετε σενάρια και επιτίθεστε σε μία γυναίκα. Ίσως έτσι νιώθετε περισσότερο «άντρες»…συλλυπητήρια.
  4. herlam

    Αγορά Golf 5

    ο φίλος μακάρι να είχε την υπομονή σου.... Αμάξι θέλει τώρα το θέλει....εδώ απέκτησε γυναίκα και παιδί σε 1 χρόνο στο αμάξι θα κολλήσει....χαχαχα σε ευχαριστώ για την προσπάθεια σου!!!
  5. herlam

    Αγορά Golf 5

    3 χρονια μεγαλύτερο και 20.000km περισότερα... Επίσης το σημαντικό είναι ότι αυτό που έχει βρει είναι από ιδιώτη και το αμάξι είναι συνέχεια σε κλειστό γκαράζ....
  6. herlam

    Αγορά Golf 5

    Δηλαδή ότι γράφει ο Ηerlam έτσι απαντάς???? αφού πλάθει σενάρια επιστημονικής φαντασίας....
  7. herlam

    Αγορά Golf 5

    ???????????? μετά από αυτό δεν έχω να πω τίποτα....έχετε πρόβλημα στα μεταχειρισμένα έχει διαφορά κανένα 2000 και στις μέρες μας με φορολογια σήματα κλπ παίζει μεγάλο ρόλο
  8. herlam

    Αγορά Golf 5

    το παλικάρι είναι αγενέστατο...
  9. herlam

    Αγορά Golf 5

    Ευχαριστώ πολύ!!! Θα το τσεκάρει και με το σέρβις του αμαξιού....
  10. herlam

    Αγορά Golf 5

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! ευτυχώς που υπάρχουν και κύριοι.....
  11. herlam

    Αγορά Golf 5

    Ρε παλικάρι θα αφήσεις να μου απαντήσουν επιτέλους... ΕΛΕΟΣ τι ζόρι τραβάς?????? η άδεια γράφει 2/07 ... υπάρχει περίπτωση λόγο tsi να είχε μείνει στα αζήτητα και να πουλήθηκε αργότερα???
  12. herlam

    Αγορά Golf 5

    Golf 5 μοντέλο του 2007 με 48.000km το 1400 με 90 άλογα και ζητάει 7.000. Αυτό που θέλω να μάθω είναί από κάποιον που το έχει αγοράσει αν τρίζει κάτι με τον καιρό, αν μπαίνει πουθενά υγρασία, σκουριά, πράγματα που μόνο κάτοχος του αμαξιού ξέρει....και μπορεί να μου πει για να τα κοιτάξει ο φίλος μου.
  13. herlam

    Αγορά Golf 5

    Ελπίζω να μην σε σοκάρω...τα αυτοκίνητα τα δοκιμάζουν δεν τα παντρεύονται...εκτός και αν νομίζεις ότι σε δοκιμή μίας μέρα μπορεί να βγάλει τα προβλήματα τετραετίας.... γιαυτό ρωτάω κάποιον που να το έχει αγοράσει και να το οδηγεί κάθε μέρα ΤΟΣΟ δύσκολο είναι... ΥΓ Κρατάς αρχείο με τον αρραβωνιαστικό μου?????? τέτοια εμμονή?????? να φανταστώ προσωπική ζωή μηδέν εεε.... περαστικά....
  14. herlam

    Αγορά Golf 5

    Μας βρήκε τον φανοποιό... και το παλεύει να έρθει ένας φίλος του από το auto νεα, αλλά χλωμό γιαυτό και ζήτησα βοήθεια... ΥΓ ο φίλος μου χθές είδε την αγγελια και αύριο θέλει να το πάρει... δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια... ΥΓ2 Μην συγκινήσε και πολύ μιλάει με όχι και πολύ καλό τρόπο για σένα και κρίνοντας από τον τρόπο που απάντησες αρχικά εεεε δεν έχει και άδικο... ΥΓ3 Fastrabbit παρα είσαι γρήγορος και δεν βγάζεις σωστά συμπεράσματα...καλύτερα να τρως καροτάκι και να κοιτάς τη δουλίτσα σου....
  15. herlam

    Αγορά Golf 5

    Καλησπέρα με λένε Αννα και το παλικάρι που χρησιμοποιούσε το username είναι ο αραβωνιαστικός μου και έχει φυγεί στο εξωτερικό για σεμινάρια και μου εδωσε τον κωδικο του για να ρωτήσω καθώς ο φίλος μου θεωρεί πως το συγκεκριμένο γκολφακι είναι ευκαιρία και δεν θέλει να την χάσει, αφού έχει προθεσμία μεχρι αύριο.... αν και από ότι κατάλαβα από την συμπεριφορά όλων σας είναι μάλλον μάταιο... ΥΓ η πλάκα είναι ότι μου είχε πει ότι έσυ θα απάντούσες έτσι... ΥΓ2 Υπάρχει κανένα σοβαρό άτομο να μου απαντήσει??????????
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.