Jump to content

insigner

Members
  • Posts

    190
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by insigner

  1. Αν και έγραψα πρώτος, ο άμπαλος admin σας το έσβησε κατά λάθος.

     

    Καλό ταξίδι Δήμο, θα σε θυμόμαστε με το χαμόγελό σου και την προθυμία σου πάντα να βοηθήσεις με τις γνώσεις και την εμπειρία σου. 

     

    @doggy να το κλείδωνες; Νομίζω ότι έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τον αποχαιρετιμό προς τον Δήμο, από τα παλιά μέλη και αν και επαγγελματίας, δεν μας είδε ποτέ ως πορτοφόλια. Αν υπάρχει ήδη apologies. 

  2. Φίλε Παναγιώτη, θυμάμαι σαν χθες την μέρα που γνωριστήκαμε, σε κάποια συνάντηση το 2004 στο Γαλάτσι και αργότερα σε μια άλλη, στην Ελευσίνα, στο παραθαλάσσιο IRIS που τώρα έχει πια κλείσει, θερμός άνθρωπος, με το χαμόγελο, τόσο ζεστό και αληθινό που ξένιζε στην αρχή αν κάποιος δεν σε γνώριζε καλύτερα. 

     

    Ταλαιπωρήθηκες πολύ από μικρό παιδί, δεν σου άξιζε, δεν αξίζει σε κανέναν άλλωστε αυτό.  Εύχομαι να αναπαύτηκε η ψυχούλα σου και να ξέρεις ότι όλη θα σε θυμούνται με τις καλύτερες σκέψεις γιατί έτσι σου αξίζει

     

    Καλό σου ταξίδι και κουράγιο στους δικούς σου που πονούν για τον χαμό σου.

  3. To S60 είναι σαφώς ανώτερο αυτοκίνητο ενώ εμφανισιακά απλά δεν υπάρχει καμία επαφή. Το Volvo είναι αιώνες μπροστά σε σχεδιασμό και ομορφιά γενικά.

    Δική μου πρόταση, αν σε τρώει και τα έχεις πάρτο διαφορετικά μην κάνεις τίποτα. Μείνε με αυτό που έχεις.

  4. Θα το δοκιμασω αυτο (σανιδωμα) και θα δω. Μαλλον δεν θα πατουσα το πενταλ μεχρι κατω. Στο αλλο μας αμαξι με διπλο συμπλεκτη δεν φαινεται αυτο, ισως γιατι εκει παιζουν 306 αλογα και η ροπη ειναι επαρκης εστω και με 7η για να σου δωσει ωθηση...

    Αν πήρες το 1.2 και το συγκρίνεις με τα 306 άλογα του κινητού περιπτέρου τότε έκανες λάθος επιλογή. Πούλα το άμεσα!

  5. Αυτο το κανει και το ESP.Την ομαλη εκκινηση σε γλιστερη επιφανεια.Κατι παραπανω θα κανει το W

    Καμία σχέση. Δεν είναι το ίδιο πράμα. Το ESP κόβει το γκάζι όταν καταλάβει απώλεια πρόσφυσης. Το W προλαμβάνει την απώλεια πρόσφυσης κάνοντας το αμάξι μουλάρι, πιο αναίσθητο στο γκάζι.

  6. .Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:παιζει λογο των σινεμπλοκ να ακουγεται περισσοτερος θορυβος στο αποτομο φρεναρισμα (πιανει το abs) και να δινει την αισθηση οτι δν λειτουργει καλα? Σε ενα corsa δν κανει τοσο θορυβο το αβσ.

    Ναι

  7. Περα απο το γεγονός οτι φιλαράκι εχει συνεργειο αυτοκινήτων για το group και τα συζηταμε απο πρωτο χέρι, κάνε το εξης απλό πείραμα εδώ μέσα. Πατα στο φόρουμ ενα ενα τα υποφορουμ με τα διάφορα αυτοκινητα του group και δες ποια κατηγορία εχει τα περισσότερα θέματα. Παντού η κατηγορία προβλήματα ειναι μπροστα με διαφορα thumbsdown.gif . Δεν το βγαζω εγω απο το μυαλό μου η ιδιοι οι χρήστες το λένε πως υπαρχει ενα ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! sillyhorse1rb5.gif . Οσο για τα αμαξια σου που δεν εβγαλαν κατι παιζει να εισαι πολυ πολυ τυχερός..

    Αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί κάποιος δεν μπαίνει να γράψει πόσο γαμάτο είναι το αυτοκίνητό του αλλά για να αναφέρει το πρόβλημά του και να ψάξει να βρει λύση από άλλους που έχουν το ίδιο.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.