Jump to content

insigner

Members
  • Posts

    190
  • Joined

  • Last visited

About insigner

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

User Information

  • Νομός
    Μη ορισμένος

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

insigner's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αν και έγραψα πρώτος, ο άμπαλος admin σας το έσβησε κατά λάθος. Καλό ταξίδι Δήμο, θα σε θυμόμαστε με το χαμόγελό σου και την προθυμία σου πάντα να βοηθήσεις με τις γνώσεις και την εμπειρία σου. @doggy να το κλείδωνες; Νομίζω ότι έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τον αποχαιρετιμό προς τον Δήμο, από τα παλιά μέλη και αν και επαγγελματίας, δεν μας είδε ποτέ ως πορτοφόλια. Αν υπάρχει ήδη apologies.
  2. Φίλε Παναγιώτη, θυμάμαι σαν χθες την μέρα που γνωριστήκαμε, σε κάποια συνάντηση το 2004 στο Γαλάτσι και αργότερα σε μια άλλη, στην Ελευσίνα, στο παραθαλάσσιο IRIS που τώρα έχει πια κλείσει, θερμός άνθρωπος, με το χαμόγελο, τόσο ζεστό και αληθινό που ξένιζε στην αρχή αν κάποιος δεν σε γνώριζε καλύτερα. Ταλαιπωρήθηκες πολύ από μικρό παιδί, δεν σου άξιζε, δεν αξίζει σε κανέναν άλλωστε αυτό. Εύχομαι να αναπαύτηκε η ψυχούλα σου και να ξέρεις ότι όλη θα σε θυμούνται με τις καλύτερες σκέψεις γιατί έτσι σου αξίζει Καλό σου ταξίδι και κουράγιο στους δικούς σου που πονούν για τον χαμό σου.
  3. Ρε παιδιά ντροπη τι υπογραφες ειναι αυτες ?

  4. insigner

    Vw Vs Volvo

    To S60 είναι σαφώς ανώτερο αυτοκίνητο ενώ εμφανισιακά απλά δεν υπάρχει καμία επαφή. Το Volvo είναι αιώνες μπροστά σε σχεδιασμό και ομορφιά γενικά. Δική μου πρόταση, αν σε τρώει και τα έχεις πάρτο διαφορετικά μην κάνεις τίποτα. Μείνε με αυτό που έχεις.
  5. Το kit καθαρισμού πού το βρίσκουμε?
  6. Παρασκευάστηκε? Κατασκευάστηκε ίσως???
  7. Αν πήρες το 1.2 και το συγκρίνεις με τα 306 άλογα του κινητού περιπτέρου τότε έκανες λάθος επιλογή. Πούλα το άμεσα!
  8. Αν δεν έχεις πρόβλημα στο μιζάρισμα μη βασιστείς στο ρύζι για την τάση της μπαταρίας. Μπορεί να σου δείχνει μπούρδες.
  9. Καμία σχέση. Δεν είναι το ίδιο πράμα. Το ESP κόβει το γκάζι όταν καταλάβει απώλεια πρόσφυσης. Το W προλαμβάνει την απώλεια πρόσφυσης κάνοντας το αμάξι μουλάρι, πιο αναίσθητο στο γκάζι.
  10. Αν είναι να δώσεις λεφτά κάντο σωστά και κάνε ηλεκτροστατική.
  11. Ηλεκτροστατική. Εκεί σταματάνε οι επιλογές σου. Αν θες τις βάφεις και με σπρέυ αλλά καμία σχέση σε θέμα αντοχής.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.