Jump to content

pigasos9112

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About pigasos9112

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

pigasos9112's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεια σας παιδες εχω προβλημα με το golf 2006 tsi 1.4 το αμαξι γραφει 147 χλμ εχουν γινει ολοι οι περιοδικοι ελεγχοι και εδω και 2 μηνες μονο απο 3η και μετα και σε πατημα γκαζιου πχ προσπερασμα το αμαξι αντι να φορτωσει κλοτσαει το πηγα σε μηχανικο ο οποιος με πηγε σε ηλεκτρολογο για να το βαλει στο διαγνωστικο το οποιο εγραψε -Ρυθμιστικη βαλβιδα αντλιας καυσιμου.μηχανικη βλαβη- Να κλαψω? θα ξηλωθω? please help!!!!!
  2. καλησπερα σας εχω ενα tsi 06 και εχω διαπιστωσει εδω και πολυ καιρο οτι ανοιγει και κλεινει δυσκολα εως καθολου το συρταρι και αποφασισα να βρω τι φταει.Ελυσα τεμπελη και το πλαστικο στελεχος που δενει πισω στο σταχτοδοχειο με τα χερουλια που εχει βιδες αναποδα. ολα καλα εως εδω τελικα εχει σπασει ολη η θηκη (βαση 2 βιδες) και εχουν ξεκολησει το πλαστικο κουρτινακι απο κατω (οσοι εχουν ασχοληθει ξερουν) ποσο πιστευετε οτι μπορω να το βρω??? εστω και μεταχειρισμενο.ευχαριστω!!!
  3. καλησπερα τελικα ο γιατρος που το εξετασε(vag com) λεει πυροκροτητης αεροσακου. και μου ειπε ο μαστορας οτι θελει καποιο δακτιλιδι αλλαγη τι λετε??
  4. γεια χαρα καινουργιος κ εγω εχω ενα tsi 06 και εχω παρατηρησει εδω και αρκετο καιρο οτι η ηλιοροφη κανει κατι ηχους μονη της σαν να κολλαει συν του οτι δεν ανοιγει τερμα δοκιμασα να ανοιξω το καπακι του διακοπτη αλλα το δεν βλεπω να μπορω να εχω προσβαση στο μοτερ και τωρα γυρναω τον διακοπτη κανει τσακ τσακ μπρος πισω ποντους αλλα δεν ανοιγει μπορω να κανω κατι?
  5. Γεια σας αποφασισα να κανω ενα θεμα για το αυτοκινητο μου διοτι το εχω ψαξει και το σκεφτομαι για το γκαζι ειμαι κ εκτος αθηνων και κανω χιλιομετρα πηγα και ρωτησα σημερα και μου ειπαν οτι επειδη ο τυπος του κινητηρα ειναι BME δεν παιρνει υγραεριο κ λεει οτι αν το παω σε αλλον και μου πει οτι μπαινει χαριτολογωντας το ελεγε να το πω και στον ιδιον.Και οτι μπαινει αν θελω συστημα υδρογονου (για να καει αμολυβδη με νερο) και να εχει 20 με 25% οικονομια. Για πειτε μου καμια συμβουλη.Ευχαριστω
  6. Γεια σας εχω ενα golf tsi 140 '06 και αντιλιφθηνα αυτες τις μερες οτι δεν λειτουργει η κορνα στα καλα καθουμενα. κοιταξα τις ασφαλειες αλλα δεν ειδα τιποτα. Μπορει να βοηθησει καποιος? ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.